Takip Et

SON DAKİKA

Kuşadasıspor zorlu maçı kazandı

9 Ekim 2016, Pazar 18:27

     


Kuşadasıspor, kırmızı kartların çıktığı ve tartışmalı pozisyonların yaşandığı maçta Merkez Yeniköyspor'u 2-1 mağlup etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Adnan Menderes Stadı 2 Nolu Yan Saha'da oynanan maçta yaklaşık 50 Kuşadasıspor taraftarının söylediği İstiklal Marşı'nı futbolcular ve hakemler de katıldı. Merkez Yeniköyspor maça hızlı başlayan taraf olurken, dakika 23'te Selim ile öne geçti: 1-0 Kuşadasıspor ise dakika 44'te Ahmet Lütfi ile beraberliği yakaladı:1-1. Ancak bu golün elle atıldığını iddia eden Merkez Yeniköysporlu taraftarlar hakeme tepki gösterdi ve Kuşadasısporlu futbolcularla tartışma yaşandı. Karşılaşma 30 dakika durdu.

HAKEM MAÇI DEVAM ETTİRDİ

Dakika 44'te çıkan olaylarda Merkez Yeniköyspor'da Uğur Uyan, Kuşadasıspor'dan İlhan Sezer ve Sercan Seçer kırmızı kart gördü. Merkez Yeniköyspor Antrenörü Şakir Konyalı ve Kuşadasıspor Antrenörü Özer Erdem de tribüne gönderildi. İlk yarı 1-1'lik skorla devam ederken, Kuşadasıspor dakika 80'de Ahmet Lütfi'nin kırmızı kart görmesiyle sahada 8 kişi kaldı. Dakika 84'de Kuşadasıspor Uğur Alkan'ın attığı golle zorlu maçta 3 puanı hanesine yazdırdı: 1-2. Puanını 6 yapan Kuşadasıspor, şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı. (KAMİL KAZANKAYA)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler