Takip Et

SON DAKİKA

Germencikspor, skordan memnun değil

9 Ekim 2016, Pazar 16:54

     


Deplasmanda konuk olduğu Acarlar Belediyespor’la 1-1 kalan Germencikspor’da antrenör Mete Kırbıyık, alınan 1 puandan mutlu olmadıklarını bildirdi.

Tarihinde ilk kez yükseldiği Aydın Amatör Süper Lig’de, ilk resmi maçını yapan Germencikspor, ilk puanını aldı. Konuk olduğu Acarlar Belediyespor karşısında iyi mücadele ettiklerini belirten Germencikspor antrenörü Mete Kırbıyık, 1-1’lik karşılaşmayı şöyle değerlendirdi: “İlk maç olmasına rağmen iyi bir performans gösterdik. Genç ve koşan bir takım oluşturduk. Takımıma güveniyorum. Mücadelemizi görünce orta sahada bir eksiklik hissettim. Orta sahaya bir oyuncu takviye edilirse daha iyi olacağımıza inanıyorum. Görüştüğümüz oyuncular da var, henüz netleşen bir şey yok. Hüseyin’in sağlık sorunu oluştu. Rahatsızlığından dolayı oyundan aldık, şimdi durumu iyi. Oyundan kopmadık. İlk yarı bir gol bulsaydık Acarlar’dan 3 puanla dönebilirdik. Aldığımız 1 puandan mutlu değiliz, daha iyi olabilirdik. Rakip de güzel bir takım kurmuş. İyi bir takımla sezona başladık. Tüm yönetimimiz ilk maçımızda deplasmanda bizi yalnız bırakmadı.”

HAFTAYI BOŞ GEÇİRMEK İSTEMİYOR

Sezonun ikinci haftasında karşılaşacağı Dallıcaspor’un ligden çekilmesiyle haftayı boş geçirmek istemeyen Germencikspor, Akbük Belediyespor’un ligden çekilmesiyle kendisi gibi haftayı boş geçirecek olan Koçarlı Belediyespor’la hazırlık maçı yapmak için temaslara başladı. Hazırlık maçının tarihi önümüzdeki günlerde netleşecek. (GÖKHAN DÜZYOL)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler