Takip Et

SON DAKİKA

Söke stadı polemik yarattı

9 Ağustos 2017, Çarşamba 19:00

     


Sökespor genel kaptanı İsmail Akalın Söke Şehir Stadı’nı bakımsızlıktan kullanamadıklarını iddia ederken, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ise Sökespor’un antrenmanlarını suni çimde değil doğal çimde yaptıkları için sahayı yıprattıklarını öne sürdü.

Bölgesel Amatör Lig takımlarından Sökespor’un Başkanı Yusuf Günal ve Genel Kaptanı İsmail Akalın tvDEN’de Suat Deniz’in sunduğu Spor Saati programına konuk oldu. Bu sezon çok iyi bir kadro kurduklarını ve şampiyonluk hedeflediklerini belirten İsmail Akalın en büyük sıkıntılarının stat olduğunu söyledi. Sökespor’un dört yıldır stat sıkıntısı yaşadığını dile getiren Akalın “Sahayla ilgilenen müdür olmadığı için saha çalışmıyor. Büyük paralar harcayıp İyi bir takım kuruyoruz ama antrenman yapacak sahamız yok. Güllübahçe’de Sazlıköy’de, Bağarası’nda saha var ama bizim yok. Geçen sezon otel otel gezdik. 150 bin nüfuslu Söke’nin neden sahası yok?” dedi.

“STATLA İLGİLENEN YOK”

Söke Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü’nün 2003’ten bu yana Söke’de görev yaptığını ancak statla yeterince ilgilenmediğini iddia eden Akalın “Söke Şehir stadında oturacak koltuk yok. Kaymakamlık ilgileniyor. Bekir Çeker ilgileniyor ama ortada sonuç yok. Kulüp başkanımız Yusuf Günal geçen sene 30 bin liraya yakın masraf yaptı. Yapmak zorunda değildi. Stattaki boya çizme makinesi, çim biçme makinesi arızalı” dedi.

“ANTRENMANLARINI DOĞAL ÇİMDE YAPIYORLAR”

İsmail Akalın’ın iddiaları üzerine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada 2012 yılında 150 bin lira harcanarak Söke Stadı’nın çim yüzeyinin yenilendiği, son iki yılda toplam 100 bin lira harcanarak iyileştirme yapıldığı ve stadın Eylül ayına kadar ihaleyi alan firmanın sorumluluğunda olduğu belirtildi. Söke stadının yanında antrenman için suni çim saha bulunduğu belirtilen açıklamada Sökespor’un antrenmanlarını ve müsabakalarını sürekli olarak doğal çim sahada yapmasından dolayı sahanın yıprandığı belirtildi. (FİLİZ ÖZDEMİR)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler