Takip Et

SON DAKİKA

Amatör liglerde transfer ücretleri değişti

9 Ağustos 2017, Çarşamba 11:00

     


Bölgesel Amatör Lig’de 900 lira olan transfer ücreti bin liraya yükseltilirken, yerel liglerde ise 500 liradan 450 liraya düşürüldü

Türkiye Futbol Federasyonu 2017-2018 Sezonu Amatör Futbol Ligleri Uygulama Esasları kitapçığını yayınladı. Kitapçıkta dikkat çekici değişiklikler de var. Buna göre bu sezon U13 kategorisinde Türkiye Şampiyonası yapılmayacak. Futbol il temsilcisi Hakan Açıkgöz, kitapçıkta karar için herhangi bir gerekçe sunulmadığını belirtirken, çocukları yarışmacı kimlikten uzaklaştırmak için böyle bir karar alınmış olabileceğini söyledi. Kitapçıktaki bir başka önemli değişikli ise transfer ücretlerinde yapıldı. Amatör liglerde 500 lira olan transfer ücreti 450 liraya düşürülürken, Bölgesel Amatör Lig’de ise 900 liradan Bin liraya yükseltildi.

AÇIKGÖZ KULÜPLERİ UYARDI

Kulüplerin vize yaptırma süresinin 18 Ağustos Cuma günü mesai saati bitimiyle birlikte sona ereceğini hatırlatan Futbol İl Temsilcisi Hakan Açıkgöz “Liglerin planlamasını yapmamız için kulüplerin vizelerini zamanında yaptırmaları gerekiyor. Ne kendilerini ne de bizi zor durumda bırakmamak için bu süreye riayet etsinler” dedi. Öte yandan yeni sezonda Aydın futboluna iki yeni kulüp katıldı. Efeler’den Alyıldızspor ve Söke’den de 6 Eylül Sökespor yeni sezonda liglere katılacak. (FİLİZ ÖZDEMİR)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler