Takip Et

SON DAKİKA

Sökespor kongreye gidiyor

9 Temmuz 2020, Perşembe 14:57

     


Bölgesel Amatör Lig 8 .Grupta mücadele eden Sökespor'da kongre kararı alındı.Federasyonun ligi tescilleyerek bu sezonu sonlandırmasının ardından kırmızı lacivertlilerde gözler yeni sezonun yol haritasına çevrilirken kırmızı lacivertli yönetim genel kurul kararı aldı.

Ağustos ayı içerisinde yapılacak olan olağan genel kurulun 6 Ağustos'ta çoğunluğun sağlanamaması durumunda ise 13 Ağustos'ta yapılması kararlaştırıldı.

Genel kurulda görevi bırakacağını söyleyen Sökespor Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Evren Gül, "Ligi bu sezon hak etmediğimiz bir yerde tamamladık.Sergilediğimiz futbolun karşılığını puan cetvelini yansıtamadık. Sökespor büyük bir camia.Ağustos'ta yapılacak olan genel kuruldan güçlenerek çıkarak yeni sezona daha umutlu gireceğini düşünüyorum” dedi.

YENİ BAŞKAN KARA MI?

Ağustos ayında yapılacak olan genel kurulda mevcut başkan Fuat Evren Gül’ün aday olmayacağını açıklamasının ardından daha önce Sökespor'da forma giyen iş adamı Onur Kara’nın ismi öne çıktı. Kara da yeni dönem için yeşil ışık yaktı. Önümüzdeki günlerde Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel ile de bir araya gelmesi beklenilirken, Onur Kara’nın yeni dönem yönetim kurulu başkanı olması bekleniyor. (NECATİ MALDAR)







 
Son Eklenen Haberler