Takip Et

SON DAKİKA

Aydınspor 1923'te bir vefasızlık da Cahit Paşa'ya

9 Temmuz 2017, Pazar 13:00

     


Aydınspor 1923'te 3 yıl boyunca hem futbolcu hem de antrenörlük yapan, 3 yılda 2 şampiyonluk yaşayan Cahit Paşa kulüpten üyeliğinin silinmesine sitem etti.

Aydınspor 1923'e gönülden bağlı olduğunu, siyah-beyazlı renkler altında üç yıl geçirdiğini hatırlatan, ve son olarak Teknik Direktör Selahattin Dinçel'in yardımcısı olarak Pazarspor ile anlaşan Cahit Paşa, "Aydınspor 1923'te çok güzel günler geçirdim. İlk geldiğim yılda BAL'da mücadele ediyorduk. Çamurlu sahalardan buralara geldik. Hayatım boyunca unutamayacağım şampiyonluklar yaşadım. Futbol oynadığım yılda takımı 3. Lig'e çıkardık. Daha sonra ise iki yıllık antrenörlük deneyimim oldu. Taraftarımızla bütünleştik. Herkesin gıpta ile baktığı bir ekip olmuştuk. Ama şimdi geline noktada tüm bıraktığımız izlerin tek kalemle silindiğini kulüpten üyeliğimin silindiğini öğrendim. Yazık sadece yazık diyorum" dedi.

Kulüpten kendisinin üyeliğinin şahsi menfaatleri uğruna silenleri çok iyi bildiğini ve onları hiç bir zaman affetmeyeceğini söyleyen Paşa, "Suçumuz bu kulübü şampiyon yapmaksa suçumu sonuna kadar kabul ediyorum. Kimseyle derdim yokken, daha bu takımın çok iyi yerlere gelmesini isterken, Tuzla maçında küme düşerken gözyaşlarımı tutamazken, timsah gözyaşları dökenlerin o halini hiç unutmayacağım. Bu takım bir kişin şahsi çıkarları yüzünden düştü. Zaten taraftarda bunu biliyor" dedi.

Paşa, Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun bir çok gerçeği bilmediğini belirterek, "Çünkü onu da kandırdılar. Aydın'la ve Aydınspor 1923 ile gönül bağım kopmadı Ama bazı yöneticileri de hiç affetmeyeceğim. Bakarsınız bir gün siyah-beyazlı renklerle yolumuz kesişir" diye konuştu. (SUAT DENİZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...     







 
Son Eklenen Haberler