Takip Et

SON DAKİKA

Lider haftası

8 Aralık 2017, Cuma 09:00

     


Aydın'ı profesyonel liglerde temsil eden Aydınspor 1923 ve Nazilli Belediyespor bu hafta kendi gruplarında liderlerle karşılaşacak.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta teknik direktör Mustafa Bahadır'ı gönderen Nazilli Belediyespor, bu hafta sonu lider Gümüşhanespor'u ağırlayacak. Maça altyapı antrenörü Yalçın Bilgiç önderliğinde çıkacak olan Nazilli Belediyespor bir çıkış yakalamak isterken, yeni teknik direktör arayışları da devam ediyor.

 

Zor maç için çalışmalarını Nazilli Sümer Stadı'nda sürdüren Nazilli Belediyespor, Gümüşhanespor'u mağlup etmeyi hedefliyor. Ligde düşme potasına giren Nazilli Belediyespor'da taraftarların tepkisi sürerken, ikinci devre bu takımın toparlanması için de sosyal medyada sürekli yönetimi eleştiren yorumlar yapılıyor.Nazilli Belediyespor toplamda 3 maçtır kaybederken, Gümüşhanespor da toplamda 4 maçtır kazanıyor.

 

TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Aydınspor 1923'te teknik direktör Yavuz İncedal ile yollarını ayırırken, yerine teknik direktör Mehmet Akif Başaran'ı getirdi. Mehmet Akif Başaran takımla idmanlara çıkarken, bu hafta deplasmanda liderle karşılaşacak. Deplasmanda zor bir maça çıkacak olan Aydınspor 1923, UTAŞ Uşakspor ile ilk kez karşılaşacak. UTAŞ Uşakspor evinde 7 maçtır kaybetmezken, toplamda da 5 maçtır kaybetmiyor. Aydınspor 1923 ise toplamda 6 maçtır galibiyete hasret olurken, 3 maçtır da galip gelemiyor.

 

UŞAK'TA ZOR KOŞULLAR

Uşak'ta zeminin kötü olmadı nedeniyle endişe duyan Aydınspor 1923, o sahadan 3 puanla ayrılmak için kolları sıvadı. Zor maç için bugün sabah yola çıkan Aydınspor 1923'ü, Pazar günüUşak'ta taraftarların da desteklemesi bekleniyor. (SPOR SERVİSİ)







 
Son Eklenen Haberler