Takip Et

SON DAKİKA

Davutlar erken şampiyonluk istiyor

8 Aralık 2017, Cuma 09:00

     


Ligde fırtına estiren ve Aydın'ın tek puan kaybetmeyen takımı olan Davutlar Belediyespor, bu hafta sonu ligde kalma umutlarını artıran Bağarası Belediyespor'a konuk olacak.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Futbol 1. Amatör Küme 2. Grup'ta lider Davutlar Belediyespor, bu hafta sonu deplasmanda Bağarası Belediyespor'u mağlup ederek şampiyonluğunu garantilemek istiyor. En yakın rakibine 6 puan fark atan Davutlar Belediyespor, bu hafta sonu Bağarası Belediyespor'u mağlup ederek ligin bitimine 2 hafta kala şampiyonluğunu ilan etmeyi hedefliyor.

 

SEZONUN İLK ŞAMPİYONU OLACAK

Ligde 46 gol atıp, 7 gol yiyen ve unvanların da sahibi olan Davutlar Belediyespor, bu hafta Bağarası Belediyespor'u mağlup ettiği takdirde, önümüzdeki hafta oynayacağı en yakın rakibi Didimspor maçına da şampiyon olarak çıkacak. Bağarası deplasmanı için Davutlar taraftarının da organizasyon yaptığı öğrenildi.

 

"ESKİ GÜNLERE DÖNECEĞİZ"

Davutlar Belediyespor Kulübü Başkanı İsmail Tütüncü, "Sezona başlarken, Davutlar Belediyespor eski günlerine dönecek demiştik. Davutlar Belediyespor'un şampiyonluğuna 1 maç kaldı. Şampiyonluğa ulaşarak bizi destekleyen herkesi gururlandırmak istiyoruz" dedi.

 

Davutlar Belediyespor'un, Bağarası Belediyespor'a konuk olacağı maç 10 Aralık Pazar günü saat 13.00'te başlayacak. (SPOR SERVİSİ)







 
Son Eklenen Haberler