Takip Et

SON DAKİKA

Tartışmalı maçta Yıldızspor U15 galip

8 Ekim 2016, Cumartesi 19:34

     


Aydın’ın iki köklü kulüplerinden olan Köprülüspor U15 Takımı ve Yıldızspor U15 Takımı derbi niteliği taşıyan maçta karşı karşıya geldi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Adnan Menderes Stadı 1 Nolu Yan Sahada oynanan karşılaşmada Köprülüspor U15 Takımı, 1-0 öne geçtiği karşılaşmadan 3-1 skorla mağlup ayrıldı. Yıldızspor U15 Takımının gollerini 27 ve 66'da İlkay, 40'da Yankı kaydetti. Köprülüspor U15 Takımı'nın tek golünü ise Doğukan kaydetti. Yıldızspor U15 Takımı bu galibiyet ile averaj farkıyla liderliğe oturdu. Maçın sonunda Köprülüspor Kulüp Başkanı Kazım Payza, hakem ve saha komiseri atamaları hakkında eleştirilerde bulundu.

İLKAY ÖZÜR DİLEDİ

Karşılaşmada Yıldızspor U15 Takımına galibiyeti getiren gollerden ikisini kaydeden İlkay, gol sonrası tribünlere yaptığı el hareketinden dolayı sahaya inen bir kadın veli tarafından tepkiyle karşılandı. Kadın izleyici durumu Antrenör Yeşil'e anlattı. Ardından Yıldızspor U15 Antrenörü Kenan Yeşil hemen İlkay'ı yanına çağırarak kadın izleyiciden özür dilemesini istedi. İlkay, isteksiz özür dileyerek soyunma odasının yolunu tuttu.

KÖPRÜLÜSPOR'DAN BABA-OĞUL TEPKİSİ

Maçta verilmesi gereken kartlarda elini cebine atmadığı için maçın hakemi Müjdat Kavruk’u sert bir dille eleştiren Köprülüspor Başkanı Kasım Payza ve Antrenör Evren Şahin, hakemin kötü bir maç yönettiğini ifade etti. Ayrıca Antrenör Şahin, maça görevli olarak atanan Saha Komiseri Kahraman Babayiğit’in oğlu Özkan Özyiğit’in Yıldızspor’da forma giydiğini ve hakemlerin de bazı pozisyonlarda düdük çalmakta tereddüt yaşadığını iddia etti. Aydın Futbol Saha Komiserleri Derneği’nin atama yaparken bu konularda daha hassas davranmasını isteyen Başkan Payza, yaşanan durumun hiç hoş olmadığını dile getirerek, sitem etti. (KAMİL KAZANKAYA)







 
Son Eklenen Haberler