Takip Et

SON DAKİKA

Naz-Naz kahvaltıda buluştu

8 Ekim 2016, Cumartesi 15:58

     


Nazilli Belediyespor futbolcuları, zorlu İstanbulspor maçı öncesi Nazilli Sümer Park'ta düzenlenen kahvaltıda beraberlik mesajı verdi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Nazilli Belediyespor, hafta sonunda Nazilli Şehir Stadı'nda oynayacağı İstanbulspor maçı öncesinde Sümer Park içerisinde Avare Cafe ve Restaurant'ta düzenlenen sabah kahvaltısında buluştu. Nazilli Belediyespor Onursal Başkanı Haluk Alıcık, Kulüp Başkanı Murat Kaplan ve yöneticilerin de hazır bulunduğu kahvaltıda futbolcular galibiyet sözü verdi. Moral ve motivasyonu artırmak amacı ile yapılan organizasyonda restoran sahibi ve Nazilli Belediyespor'un eski futbolcusu Özgür Günendi, futbolculara başarılar diledi.

"HEDEFİMİZDEN SAPMADIK"

Yönetim kurulunun sezon başında koyduğu şampiyonluk hedefiyle ilgili bir sapma olmadığını vurgulayan Biçer, “Puan tablosuna baktığımızda biraz ara açılmış görünüyor ama biz koyduğumuz hedeften hiç sapmadık. Deplasmanda oynadığımız Anadolu Selçuk ve Erzurum maçlarını kazanmış olsaydık ilk iki sıradaydık ama kaybedince aşağıya düştük. Bu süreç içerisinde fikstürde ciddi dönüşümler olacak. Bu dönüşümde diğer takımlar birbiriyle oynayacak. Biz yukarıdaki takımlarla oynadık. İki maçtan kötü sonuçla çıktık ama hedef anlamında bir değişiklik yok. Yukarıyı yakalamak için elimizden gelen her şeyi yapacağız. İstanbulspor da zorlu bir maç. Fikstür şansımız çok kötü" diye konuştu. (ARİF YILMAZOĞLU)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler