Takip Et

SON DAKİKA

Kuyucak'ta derbi heyecanı yaşanacak

8 Ekim 2016, Cumartesi 18:42

     


Aydın Futbol 1. Amatör Küme 1. Grup'ta Kuyucak'ın 2 takımı yarın derbi heyecanı yaşayacak.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

İlk 2 maçını kaybeden Çobanisaspor, yarın Pamukören Stadı'na Pamukörenspor'un konuğu olacak. Şampiyonluk hedefleyen Pamukörenspor ise Çobanisaspor karşısında galip gelip çıkış arayacak. Pamukörenspor Kulübü Yöneticisi Kağan Ertürk, "Zorlu bir maç olacak. Kuyucak derbisi olarak bilinen bu maçlarda sahada daha çok mücadele eden kazanıyor. Bu sene genç ve iddialı bir kadro kurduk. Horsunlu'dan da orta sahaya Kubilay Öner'i alarak takviye yaptık. Kazanmak istiyoruz. Tüm Kuyucaklıları ve Pamukören halkımızı bu güzel maça davet ediyorum" dedi.

Çobanisaspor Kulübü Başkanı Şehmuz Mızrak ise üst üste aldığı 2 mağlubiyeti, bu hafta alacağı galibiyetle telafi etmek istediğini söyledi. Mızrak, "Bu maçı kazanmamız gerekiyor. Bizim de hedeflerimiz var. Genç bir kadromuz var ama şanssızlıklar yaşayarak ilk 2 maçımızı kaybettik. Bu hafta cezası biten forvetimiz Uğur Kötelioğlu da forma giyecek. Güzel bir karşılaşma olacak. Kazanmayı istiyoruz" dedi.

yarın Pamukören Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı Savaş Kasap, Rüçhan Yürek ve Ali Gün üçlüsü yönetecek. (ARİF YILMAZOĞLU)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler