Takip Et

SON DAKİKA

Bozdoğan'da yüzler gülüyor

8 Ekim 2016, Cumartesi 09:51

     


Amatör Süper Lig'de açılış maçında İncirliova Belediyespor'u son dakikada attığı golle 1-0 mağlup eden Bozdoğan Belediyespor'da yüzler gülüyor.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Yarın deplasmanda Davutlar Belediyespor ile karşılaşacak olan ancak rakibin ilk hafta maça çıkmayacağını bildirmesi üzerine haftayı maç yapmadan geçirecek olan Bozdoğan Belediyespor çalışmalarını sürdürüyor.

Bozdoğan Belediyespor Antrenörü Vedat Akbuğday yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda takım oyununa yönelik çalışmalar yapıldı. Antrenmanda bilgi veren Akbuğday, "İlk maçımızı sahamızda iyi bir takım ile yaptık. İyi çalıştık. İlk maç zor geçti. Karşılığını da iyi oyun oynayarak aldık. İlk maçlar hep zor geçiyordu. Genç bir takım kurduk. Aydın'da söz sahibi olmak istiyoruz. 21 yaş ortalaması ile oynayan bir takımımız. Savunma ve hücum bölgesinde oynayan oyunlarımın hepsinin gol atma özelliği var. Amacımız zaten takım oyununu geliştirmek. Bütün oyuncularım rollerini biliyor. Bu şekilde hedeflerimize ulaşmak istiyoruz. İkinci haftayı maç yapmadan kapatacağız. Üçüncü hafta karşılaşacağımız Germencikspor maçına kadar daha hazır olacağız" dedi. (MEHMET AKİF SÜTÇÜ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler