Takip Et

SON DAKİKA

Beşiktaş formalarıyla bir ömür mutluluk için imza attılar

8 Temmuz 2017, Cumartesi 18:45

     


Aydın’da fanatik bir çift, gelinlik ve damatlık yerine tuttukları takımlarının formasını giyerek nikah masasına oturdu. Beşiktaş armasını öpen genç çift, daha sonra kartal pozu vererek evlilik cüzdanını imzaladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Koçarlı’da yaşayan fanatik Beşiktaşlı Murat Ali Çakmak ve Sultan Zaynık çifti, nikah törenlerine tuttukları takımın formasını giyerek geldi. Koçarlı Belediyesi Nikah Salonu’nda kıyılan nikahta formalı çifti görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Fanatik Beşiktaş taraftarı genç çiftin nikahını Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk kıydı.

Başkan Mutlu Öztürk’ün “Hiçbir etki kalmadan evlenmeyi kabul ediyor musun?” sorusuna ’evet’ yanıtı veren gençler, dünya evine siyah-beyazlı formayla girdi. Nikah töreninin ardından evlilik cüzdanını alan Murat Ali Çakmak ve Sultan Zaynık çifti aileleriyle birlikte toplu fotoğraf çekilmesinin ardından nikah salonundan alkışlar eşliğinde ayrıldı.

TARİHİ GÜN VE SAATTE ‘EVET’ DEDİLER

Nikah töreni ardından konuşan Murat Ali Çakmak, “Kendimi bildim bileli Beşiktaşlıyım. Eşimde aynı. Klasik takım elbise yerine Beşiktaş formalarıyla nikah kıymak istedik. Çok mutluyuz. 07.07.2017 saat 19:03’te nikah kıydık. Birisi çok sevdiğimiz Beşiktaş’ın kuruluş tarihi diğeri milat kabul ettiğimiz nikah tarihimiz. Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin. Artık Beşiktaş sevgisini, aşkını daha çok pekiştirdik. İnşallah Beşiktaş ile birlikte aşkımız da nice yıllar devam edecektir" dedi. (HAKAN AKIN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...     







 
Son Eklenen Haberler