Takip Et

SON DAKİKA

Koçarlılı Aslan'ın hayali Kartal'ın imzalı forması

8 Haziran 2017, Perşembe 10:16

     


Beşiktaş taraftarları, Koçarlı’da 10 yıl önce MS hastalığına yakalanarak yatağa mahkum olan koyu Beşiktaşlı Adem Aslan’ı evinde ziyaret ederek şampiyonluk sevincini paylaştılar.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Spor Toto Süper Lig'de 2016-2017 sezonunu şampiyon tamamlayan Beşiktaş'ın taraftarları, Aydın'da şampiyonluğu kutladı. Ligin 34. haftasında kendi evinde Osmanlıspor'u 4-0 mağlup eden Beşiktaş taraftarı, şampiyonluğu doyasıya yaşadı. Beşiktaş'ın Koçarlılı taraftar grubu adına Uğur Uçaravcı ve beraberindekiler, şampiyonluk coşkusunu, yatağa mahkum olan koyu Beşiktaşlı MS hastası Adem Aslan’ı evinde ziyaret etti.

 

“DOĞUŞTAN BEŞİKTAŞLIYIM”

Ziyaretten çok mutlu olduğunu ifade eden Adem Aslan, "Doğuştan Beşiktaşlıyım. Zaten sonradan değil, doğuştan Beşiktaşlı olunur. Her şeye rağmen hayat felsefemiz siyah beyaz. Rahatsızlığımdan dolayı Beşiktaş maçlarına gidemiyorum. Maçları yattığım yerden evimde TV’den izleyebiliyorum. En çok istediğim şey Beşiktaş’ın şampiyon olmasıydı ve oldu da... Çok mutluyum. Taraftarlarımızın yanımda olmaları beni daha çok gururlandırdı” dedi.

 

 

FİKRET ORMANDAN İMZALI FORMA İSTİYOR

En büyük hayalinin futbolcular tarafından imzalanmış Beşiktaş formasına sahip olmak olduğunu belirten Aslan, “Maçlara gidemediğim için taraftar grubundaki arkadaşlarımdan istedim. Onlar da maçlara her zaman gidemedikleri için basın aracılığıyla Beşiktaş Kulübü Başkanımız Fikret Orman'dan bir imzalı forma istiyorum. Bu isteğim gerçekleşirse şampiyonluk mutluluğum ikiye katlanacak” diye konuştu.

 

“ASLAN KARDEŞİMİZ BU SEVİNCİ BİZİMLE YAŞASIN İSTEDİK”

Beşiktaş'ın Koçarlılı taraftar grubu adına konuşan Uğur Uçaravc, "Yakından tanıdığımız ve gurur duyduğumuz Adem kardeşimizi gerçekten çok seviyoruz. Bizim Beşiktaş taraftarı için yapamayacağımız bir şey yok. Yeter ki elimizden gelsin. Adem'in ne kadar mutlu olduğu belli. Adem Aslan, kardeşimizin de şampiyonluk sevincini yaşamasını istedik” diye konuştu.

Yattığı yataktan, duvardaki saatine kadar evinin her yerinde Beşiktaş amblemi bulunan Adem Aslan’ı Aydın Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İbrahim Pehlivan’ın önümüzdeki günlerde ziyaret edeceği öğrenildi. (HAKAN AKIN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler