Takip Et

SON DAKİKA

Aydın Büyükşehir Belediyesi yaz spor etkinlikleri başlıyor

8 Haziran 2017, Perşembe 16:54

     


Aydın Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezleri tarafından düzenlenen 2017 yaz etkinlikleri kayıtları başladı. Yaz etkinliklerinde kendilerini geliştirecek öğrenciler ayrıca bu yıl açılacak olan botanik kulübüyle doğal yaşam ortamında ürün yetiştirme imkanı da bulacaklar.

YAZ ETKİNLİKLERİNE YOĞUN İLGİ

17 ilçede 27 kültür merkezinde gerçekleşecek ve iki aylık dönemi kapsayacak olan(19 Haziran – 19 Ağustos) yaz etkinliklerine vatandaşlar ilk günden yoğun bir ilgi gösterdi. Başta yüzme olmak üzere tüm spor faaliyetlerinin kontenjanları daha ilk günden dolmaya başladı.

KENDİLERİNİ GELİŞTİRİYORLAR

Kültür merkezinin yaz etkinliklerinde öğrenciler yüzme, futbol, basketbol, voleybol, badminton, tenis, masa tenisi, bocce, jimnastik, drama, bilgisayar, modern dans, yoga, pilates, satranç, resim, zumba , halk oyunları ,keman, bağlama, melodika, gitar, İngilizce , sanatsal tasarım, bale, akıl oyunları, mental aritmetik kulübü gibi birçok alanda kendilerini geliştirme imkanı bulmakla beraber yaz döneminde boş vakitlerini en verimli ve faydalı şekilde geçirme fırsatını yakalıyorlar. Kayıtlar 17 Haziran tarihine kadar devam edecek.

DOĞAL YAŞAMLA TANIŞACAKLAR

Kültür merkezleri bünyesinde ücretsiz hizmet veren bilim ve deney ev; yaz etkinlikleri kapsamında fizik ,kimya ve biyoloji eğitmenleri eşliğinde 8-14 yaş grubuna göre düzenlenmiş deneylerle faaliyet verecek. Ayrıca öğrenciler bu yıl açılacak olan botanik kulübüyle doğal yaşam ortamında ürün yetiştirme imkanı da bulacaklardır. (SUAT DENİZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler