Takip Et

SON DAKİKA

“İncirliovalı 4 futbolcumuz vardı, 10’a çıkardık”

8 Şubat 2016, Pazartesi 17:30

     


İncirliova Belediyespor Başkanı Yalçın Sarı, kulüpte görev aldıktan sonra İncirliovalı gençleri futbolda hak ettikleri yerlere getirmek için çalıştıklarını ve takımda sezon başında 4 olan İncirliovalı futbolcu sayısını 10'a yükselttiklerini söyledi.

Aydın Amatör Süper Lig’in 16’ıncı hafta karşılaşmasında deplasmanda Bozdoğan Belediyespor’a konuk olan İncirliova Belediyespor’da Kulüp Başkanı Yalçın Sarı, 2-0'lık skorla kaybettikleri maçla ilgili açıklamalarda bulunurken bu skorla ligde 10'uncu sıradaki yerlerini 18 puanla koruduklarını, ligdeki asıl amaçlarının ise, takımda İncirliovalı futbolcu sayısını artırmak olduğunu belirtti. Sarı şunları söyledi:

“Bozdoğan deplasmanında futbolcu arkadaşlarımızın mücadelesi iyiydi. Güzel bir müsabaka izledik. Golü atanın galip geleceği bir maçtı. Bozdoğan Belediyespor, ev sahibi olmanın avantajını yaşadı. Bu arada haksız yere verilen bir penaltı vardı. Bozdoğan Belediyespor yöneticileri, bizi ellerinden geldiği kadar iyi karşıladılar. Ayrıca sezon başında takımda bulunan İncirliovalı 4 olan futbolcu sayımızı da 10'a yükselttik. Şampiyonluk iddiamız yok, İncirliovalı gençleri futbola kazandırma iddiamız var. Ligi de ilk 5’te bitireceğimize inanıyorum.”

“GOL YOLLARINDA SIKINTI DEVAM EDİYOR”

İncirliova Belediyespor’da teknik heyette bulunan Ali Hakan Mert ile Fuat Sivrikaya ise gol yollarında yaşanılan sıkıntının devam ettiğini belirterek, “Rakip takım girdiği birçok pozisyonu değerlendirdi. Biz ise aynı başarıyı gösteremedik. Basit bir pozisyona penaltı verildi. Toplamda 5 net gol pozisyonunu değerlendiremedik” diye konuştular.

Hafta sonunda Yıldızgücüspor’u konuk edecek olan kırmızı-beyazlılar, mutlak 3 puan olarak hedefledikleri karşılaşmanın hazırlıklarına salı günü başlayacak. (GÖKHAN DÜZYOL)







 
Son Eklenen Haberler