Takip Et

/>

SON DAKİKA

Özel 4Gen Koleji gözünü Türkiye finaline dikti

8 Ocak 2024, Pazartesi 16:33

     


Aydın Efeler İlçesi’nde bulunan 4Gen Anadolu Lisesi Koleji Futbol Takımı, Perşembe günü İl Birinciliği için sahaya çıkacak. Okulun Beden Eğitim Öğretmeni Muhittin Bozkurt, “Bölge finallerini kazanıp okulumuzu ve ilimizi Türkiye genelinde temsil etmek, tek amacımız” dedi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Aydın’da 13 okulun çıkarttığı futbol takımı ile Ekim ayında başlayan Okul Sporları Futbol Turnuvası’nın sonuna gelindi. Turnuvanın final maçında 4Gen Anadolu Lisesi ile Zeynep Mehmet Dönmez Anadolu Lisesi karşılaşacak ve maçın galibi Aydın İl Birincisi olacak.

4Gen Anadolu lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Muhittin Bozkurt, “Yaklaşık 4 yıldır 4Gen Anadolu Lisesi’nde görev yapıyorum, Efeler Spor Kulübü’nde de gelişim sorumlusuyum. Futbol bizim hayatımız. Okul, aile ve kulüp işbirliği içerisinde çocuklarımızı yetiştirip önce Aydın’a, daha sonra Türkiye’ye başarılı elit insanlar yetiştirmek tek hedefimiz. 30 Ekim tarihinde başlayan okul sporlarında üç grup sonunda finallere geldik. İlk grupta 3 maç oynadık. Özel İstek Listesini 3-0 sıfır yendik. Mustafa Gürbüz Lisesi müsabakasını 3-0 ve son maçımız da Spor Lisesini de 1-0 sıfır yendik ve 2. gruba geçtik. İkinci grupta da iki maç oynadık Zeynep Mehmet Dönmez Meslek Lisesi’ni 5-0 gibi bir skorla yendik. Sonra Söke Anadolu Lisesi ile ikinci grup finalini oynadık ve o maçı da 3-2 kazanarak yarı finale ulaştık. Yarı finalde de Spor Lisesi rakibimiz oldu. Onlara da 4-2 yenerek yolun sonu olan ve 11 Ocak’ta oynayacağım final maçına gelmiş bulunmaktayız. Zeynep Mehmet Dönmez Lisesi ile Adnan Menderes Stadyumu yan sahalarında final maçımızı Perşembe günü saat 13:00’te oynayacağız. Finalde de başarılı olduktan sonra geçen seneki gibi Aydın’da en iyi olarak bölge finallerine katılma tek hedefimiz. Geçen yıl final maçında Aydın’ı temsil etmiştik ve yine bu maç için sahaya çıkacağız. Final maçını da kazanarak Aydın’ı liseler arasında temsil etmeyi hedefliyoruz. Bölge finallerini kazanıp okulumuzu ve ilimizi Türkiye genelinde temsil etmek, tek amacımız” açıklamasını yaptı (ERDAL AYDIN)


HABER VİDEOLARI






 
Son Eklenen Haberler