Takip Et

SON DAKİKA

Sökespor'un gözü liderlikte

7 Aralık 2018, Cuma 14:30

     


Bölgesel Amatör Lig 7. Grup'ta lider Kepez Belediyespor'un 1 puan arkasında ikinci sırada bulunan Sökespor, en formda takım olarak dikkat çekiyor. Gözünü liderliğe diken Sökespor, kalan 2 maçtan 6 puan hedefliyor.

Bu hafta sonu sahasında galibiyeti bulunmayan Ortaca Belediyespor'u ağırlayacak olan Sökespor, rakibini mağlup ederek yoluna devam etmek istiyor. Lider Kepez Belediyespor'un ise Didim Belediyespor deplasmanında oynayacağı maçtan puan kaybetmesini bekleyen Sökespor'un gözü Ortaca maçında kulağı ise Didim'de olacak.

Sökespor bu hafta evinde Ortaca Belediyespor'u ağırlamasının ardından ilk devrenin son haftasında da Kepez deplasmanına gidecek.

SÖKESPOR'DAN TRİBÜNLERE DAVET

Sökespor'un liderliğe çok yakın olduğunu söyleyen Sökespor Genel Kaptanı İsmail Akalın, "Ortaca maçında tüm taraftarları tribüne bekliyorum. Ligin ilk maçlarında şanssız puan kayıplar yaşadık. Başta Didim ve Manavgat maçları olmak üzere o maçlarda puan kaybetmeseydik şimdi açık farkla liderdik. Şu anda iyi bir galibiyet serisi yakaladık. En formda ve güçlü takım olduk. Şampiyonluk hedefinden asla dönmeyeceğiz. Ortaca maçının ardından Kepez maçını da kazanarak liderlik koltuğuna oturacağız. Ortaca maçında da kulağımız Didim'de olacak. Bu hafta da liderliği bekliyoruz" dedi. (SPOR SERVİSİ)







 
Son Eklenen Haberler