Takip Et

SON DAKİKA

Nazilli derbisi heyecanı

7 Aralık 2017, Perşembe 10:22

     


Aydın Amatör Süper Lig'de bu hafta sonu Nazilli derbisi heyecanı yaşanacak.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Amatör Süper Lig'de 2009-2010 yılından bu yana yer alan ve bu süre zarfında ikinci kez Amatör Süper Lig'e çıkan Nazilli Sanayispor, Amatör Süper Lig'de Nazilli derbisine çıkacak. İki ekip de çalışmalarını tam gaz sürdürürken,

Nazilli Sanayispor derbiyi kazanmak istiyor ve alt sıralardan kurtulmak istiyor. Yıldızgücüspor da üst sıralardan kopmamak adına karşılaşmaya 3 puan gözüyle bakıyor.

 

Daha önce 2013-2014 sezonunda Amatör Süper Lig'de karşılaşan iki ekibin oynadığı 15 Aralık 2013'te ilk maçta Yıldızgücüspor, Nazilli Sanayispor'u 2-0 mağlup ederken, ikinci maçta da 1-0 mağlup etti. Rakibine o sezon gol atamayan Nazilli Sanayispor, ligi de 31 puanla bitirdi. Yıldızgücüspor ise 41 puanla ligi dördüncü sırada bitirdi.

 

Nazilli Sanayispor antrenörü Süleyman Kabasakal, ligde 3 maçtır yenilmeme serisi yakaladıklarını ve bu maçta mağlup gelmek istemediklerini söyledi. Karşılaşmanın hazırlıklarını yoğun tempoda devam ettiklerini açıklayan Kabasakal, tüm taraftarları da maça davet etti.

 

Yıldızgücüspor antrenörü Gürhan Sönmez de, "Geçtiğimiz hafta güzel oyuna rağmen mağlup olduk. Bu hafta da aynı oyunu sergileyerek galip gelmek istiyoruz. Üst sıralardan kopmak istemiyoruz" dedi.

 

Karşılaşma 10 Aralık Pazar günü saat 15.00'te Nazilli Sümer 1 Nolu Saha'da oynanacak. (SPOR SERVİSİ)







 
Son Eklenen Haberler