Takip Et

SON DAKİKA

Sökeliler şampiyonluk için bir araya geldi

7 Ekim 2016, Cuma 09:40

     


Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 8. Grup’ta bu hafta Söke'de ilk maçına çıkacak olan Sökespor’da maç öncesi Kaymakam, Belediye Başkanı, Kulüp Başkanı, Emniyet ve taraftar grupları bir araya gelerek birlik ve beraberlik mesajı vererek şampiyonluk için ele ele verdiler.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Pazar günü oynanacak UTAŞ Uşakspor maçı öncesi stattaki son çalışmaları da yerinde inceleyen Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu, Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Sökespor Kulüp Başkanı Yusuf Günal, Emniyet Müdürü Aydın Düzalan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ahmet Turan Gönen ve taraftar grupları Helboys ve Korsanlar temsilcileri ile bir toplantı düzenlendi.

YANICI MADDE KULLANMAK YASAK

Kaymakam Tahsin Kurtbeyoğlu bu sezon taraftarların daha rahat bir maç izlemeleri için daha disiplinli olunacağının sinyalini verirken, “Biz Sökespor olarak gelen takımı en iyi şekilde ağırlayalım 3-4 gol atarak uğurlayalım. Gelen takımlar bizi burada taraftarlarımızla kötü bilmesin. Biz onlara en iyi şekilde davranalım özellikle küfürlü kelimeler kullanmayalım. Yanıcı madde stat içerisinde kullanmayın sokmayın. Emniyet güçlerini de burada zor durumda bırakmayın. Onlar sizin güvenliğiniz için burada 5 saatten fazla görev yapıyorlar. Her şeyiyle örnek bir Sökespor olalım ve bu hafta burada stadı doldurarak ilk maçımızı galibiyet alarak stattan sevinçle ayrılalım” dedi.

Taraftar grupları ise Kaymakam Kurtbeyoğlu’na bazı isteklerde bulunurken, Kurtbeyoğlu bazı istekleri kanunlar çerçevesinde yapmalarının mümkün olmayacağını ancak bazı istekleri de yapmak için gayret göstereceklerini ifade etti.

STAT MAÇ GÜNÜ HAZIR OLACAK

Söke Şehir Stadı’nda çalışmaların son aşamaya geldiğini söyleyen ilçe Müdürü Ahmet Turan Gönen ise çalışmaların son aşamaya geldiğini sadece tel örgülerin tamamlama aşamasına geldiğini ifade ederek maç günü stat her şeyiyle maça hazır olacağını söyledi. (BURHAN CEYHAN)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler