Takip Et

SON DAKİKA

Türkiye Sualtı Şampiyonası Didim'de yapılacak

7 Temmuz 2017, Cuma 13:46

     


Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu (TSSF) tarafından düzenlenen Zıpkınla Balık Avı Kulüplerarası Türkiye Şampiyonası, Didim'de yapılıyor.
Muğla Ören ve İstanbul Tuzla'da yapılan elemelerde başarılı olan 14 kulübün sporcuları, Didim'de dereceye girmek için mücadele edecek. Sporcular balık avını tüpsüz ve tek nefeste birçok dalış yaparak gerçekleştirecekler. Didim Sahil Meydanı'nda bugün saat 16.30'da gerçekleşen kortej yürüyüşünün ardından yarın sabah botlarla denize açılacak olan sporcular, 09.00-14.00 saatleri arasında en büyük balığı vurmak için yarışacaklar. Şampiyonada dereceye girecek sporcular, 13-17 Eylül tarihleri arasında Hırvatistan'da düzenlenecek Zıpkınla Balıkavı Avrupa-Afrika Şampiyonası'nda katılacak milli takıma davet edilecek.
Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Şahin Özen, şampiyonaya katılan bütün kulüplere ve sporculara başarılar dileyerek, Didim Kaymakamlığı, Didim Belediyesi, Didim Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile Nazım Tuntaş’a organizasyona verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. (EDİZ VERDİOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...     







 
Son Eklenen Haberler