Takip Et

SON DAKİKA

Aydın'da Yıldızspor ilkleri gerçekleştiriyor

6 Aralık 2017, Çarşamba 12:36

     


Aydın'da adından söz ettiren kulüplerden olan Yıldızspor Kulübü, ilkleri gerçekleştirmeye devam ediyor.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Aydın Amatör Süper Lig lideri olan ve çeşitli altyapı kategorilerinde de zirveye oynayan Yıldızspor Kulübü, Milli Eğitim Bakanlığı'nın yapmış olduğu 'Okulumla Sosyalleşiyorum' projesine de ortak oldu. Köşk 100. Yıl Atatürk İlkokulu'nun davetlisi olarak ilk önce Köşk'e giden ve orada öğrencilerle buluşan Yıldızspor Yönetim Kurulu ve futbolcular, çocukların merak ettiği soruları cevaplandırdı. Daha sonra okulun halı sahasında da kısa bir süre futbol maçı yapan futbolcular ile öğrenciler, kaynaştı. Yıldızspor Yönetim Kurulu, minik öğrencilere de hediyeler verdi.

 

Geçtiğimiz hafta oynanan Yıldızgücüspor maçında da Köşk 100. Yıl Atatürk İlkokulu'ndan 22 öğrenciyi çağıran Yıldızspor, öğrencileri seremoniye çıkardı. Heyecanlı maçı da takip eden öğrencilere Yıldızspor forması da hediye edildi.

 

Böyle etkinliklerde yer almaktan dolayı gurur duyduğunu söyleyen Yıldızspor Kulübü Başkanı Kaya Özcan, "Köşk 100. Yıl Atatürk İlkokulu'nun davetlisi olarak projeye ortak olduk. Daha sonra biz de onları çağırdık. Böyle etkinliklerimiz devam edecek. Yıldızspor sosyal projelere ortak olacak. O çocuklar bizim geleceğimiz. Yıldızgücüspor maçında seremoniye çıkardığımız çocuklar, maçı tribünden takip etti. Heyecanları görülmeye değerdi. Gurur duyuyorum" dedi. (GÖKHAN DÜZYOL)







 
Son Eklenen Haberler