Takip Et

SON DAKİKA

Fisko Okay'ın hayatı Aydınspor 1923

6 Ekim 2016, Perşembe 13:43

     


Spor tutkusu pek çok kişinin hayatında önemli yer tutuyor ve bu kişileri sevdikleri takım ya da sporcuları izlemek için yıl boyu seyahat ediyor. Spor sevgisiyle yanıp tutuşan hatta takımını ölecek kadar seven bir isimde Aydınspor 1923 taraftarı "Fisko Okay.

Adnan Menderes Stadı'nın sembolü, taraftarların sevgilisi 33 yaşındaki Okay Kaygısız, 14 yaşından beri Aydınspor maçlarına gittiğini hayatını Aydınspor 1923'e adadığını söyledi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nde çalıştığını söyleyen Kaygısız, "Aydınspor 1923'ü çok seviyorum. Maçlarda kendimden geçtiğimi bile hatırlamıyorum. Zaten taraftarı coşturmaktan sezon boyunca atılan gollerin çoğunu göremiyorum. Yenildiğimiz zaman kahrımdan ölüyorum. Ertesi gün işe gitmek bana işkence geliyor" dedi.

KARŞIYAKA MAÇINA BİR GÜN ÖNCEDEN GİDECEĞİM

Bu hafta oynanacak Karşıyaka maçının havasına şimdiden girdiğini, maça daha iyi motive olmak için bir gün önceden İzmir'e gideceğini söyleyen Kaygısız, "Aydınspor benim her şeyim. Annem, babam, kız arkadaşım gibi. Yolda yürürken beni gören hemen Aydınsşpor'u soruyor. Geçmişte rahmetli Semavi abimden öğrendiğim fisko çektirmeyi şimdi ben zevkle yapıyorum. Fisko çektirirken bile kendimden geçiyormuşum. Taraftarı coşturmak benim işim" diye konuştu.

BİLGİ BANKASI

Maç sonraları ilk işinin puan durumu ve haftanın maç sonuçlarını tüm taraftarlara mesaj attığını söyleyen Kaygısız, Süper Lig, 1. Lig İspanya Ligi maçlarının programlarını ve hangi kanalın maçı canlı vereceğini de aynı şekilde mesajla paylaştığını, maç öncesi anonslarını ve belediyeye ait duyuruları kendisinin yaptığını kaydetti.

BİN 500 TAKİPÇİSİ 500 TELEFON ARKADAŞI

Kendisinin sosyal medyada bin 500 takipçisi olduğunu, telefonda da 500 mesaj yolladığı arkadaşı bulunduğunu söyleyen Okay Kaygısuz, "Maç öncesi toplanacağımız yeri, maç saatini telefonla arkadaşlarıma yolluyorum. Takımla ilgili gelişmeleri de facebook hesabımdan paylaşıyorum. Her gün yeni bir arkadaş ekleniyor. Aydınspor sayesinde Türkiye'de gezmediğim yer,edinmediğim arkadaş kalmadı" diye konuştu.

Öte yandan Okay Kaygısız'ın maçlarda çektirdiği "Fisko" You Tube'de çok sayıda izleyiciyi bilgisayar başında tutuyor. (SUAT DENİZ)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler