Takip Et

SON DAKİKA

Aydın'da yeni bir basketbol takımı doğdu

6 Eylül 2016, Salı 10:25

     


Nazilli’deki İsabeyli Ortaokulu öğretmenleri tarafından 2016 yılında kurulan 7 Sanat Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Kulübü, ilk yılında Türkiye Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi'nde yer alacak.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kulüp Başkanı Aydın İmrak, tüm kulüp yönetimi ve teknik kadronun eğitimcilerden oluştuğunu belirterek kulübün izcilik, bilişim ve AB projeleri alanlarında faaliyet gösterdiğini belirtti. Ayrıca büyük bir çoğunluğunu İsabeyli Ortaokulu mezunu Nazillili kızların oluşturduğu bir oyuncu kadrosuyla ligde mücadele edeceklerini belirten başkan İmrak, yetenekli tüm genç oyunculara kapılarının açık olduğunu ifade etti. Genel Menajer Orhan Atalay, Antrenör Taner Karataş, Beden Eğitimi Öğretmeni ve Masör Mustafa Ünlütutar, altyapı yıllarından beri çalıştırdıkları sporcular ile Nazilli'nin adını duyuracaklarını belirtiler.

KAPTANLAR İDDİALI

Maçlarını Nazilli Belediyesi İsabeyli Spor Salonu'nda oynayacak olan kulübün kaptanları Meltem Cengiz ve Seray İlkinci, kendilerinin ve arkadaşlarının geçmiş yıllardan 2.lig ve bölgesel lig tecrübesi olduğunu belirterek tüm takım halinde başarılı olmak için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler.

BAŞKAN İMRAK; “AB’YE KÖPRÜ OLACAĞIZ”

Türkiye KBBL’de mücadele edecek olan 7 Sanat Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Kulübü’nde Başkan Aydın İmrak, yaptığı açıklamada Finlandiya’nın Turku kentinde katılacağı AB Gençlik Projeleri seminerinde yeni tecrübeler edinerek kulüp gençlerinin hayat boyu öğrenme konusunda yeni fırsatlar yakalamalarına yardımcı olmayı ve gençlerin Avrupa gençleri ile aralarında bir köprü görevi görmeyi istediklerini ifade etti.

(KAMİL KAZANKAYA)







 
Son Eklenen Haberler