Takip Et

SON DAKİKA

Didimspor Kulübü’nün tesisleri törenle açıldı

6 Ağustos 2017, Pazar 10:34

     


Aydın Futbol 2. Amatör Küme 4. Grup ikincisi olarak 1. Amatör Küme'ye yükselen Didimspor, kulüp tesisini düzenlenen törenle hizmete açtı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Bölgesel Amatör Lig hedefi doğrultusunda kulüp tesisini hayata geçiren Aydın Futbol 1. Amatör Küme temsilcisi Didimspor’un yönetimi, kulübe tahsis edilen bina için yaklaşık 650 bin lira harcadı. Didimspor Kulübü Başkanı Kadir Akar, tesislerin hayırlı olmasını dileyerek, “Tesisimiz Didimsporlu futbolcuların yanı sıra tesislerden yararlanmak isteyen vatandaşlara da hizmet verecek. Açılımıza katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Açılışa katılan Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay da “Öncelikle böyle bir tesisi hayata getirmek için verilen çabayı takdirle karşılıyorum. Burada iyi sporcular yetiştirileceğine inanıyorum. Böyle bir tesisi Didim’e kazandıranlara ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu. Konuşmaların ardından eski Adalet Bakanı Seyfi Oktay, Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kubaliç, 2. Başkan Deniz Polat ve Başkan Kadir Akar tarafından kesilen kurdeleyle açılış gerçekleştirildi.

Keman resitalinin de yapıldığı açılışa katılanlara ikramlarda bulunuldu. Açılış törenine eski Adalet Bakanı Seyfi Oktay, Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Belediye Başkan Yardımcısı Salih Bankoğlu, AK Parti Didim İlçe Başkanı Cenk Ünlü, Didim Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali İhsan Kubaliç, belediye meclisi üyeleri Maşallah Subaşı, Cemal Engil ve Vedat Ege, Ticaret Odası meclisi üyeleri, sporcular ve davetliler katıldı. (EDİZ VERDİOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler