Takip Et

SON DAKİKA

Acarlar Stadı perişan halde

6 Temmuz 2017, Perşembe 14:07

     


Üç takımın kullandığı Acarlar Yunus Şentürk Stadı perişan halde yeni sezonu bekliyor. İçerideki kulübe ve odaları bakımsızlıktan kullanılamaz hale gelen stadın etrafını da yabani otlar ve çöp yığınları kaplanmış durumda.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Büyükşehir Belediye Kanunu’nuyla birlikte Acarlar Belediyesi’nin kapanmasının ardından bakımı Acalar Belediyespor kulübüne kalan Yunus Şentürk Stadı’nın perişan görüntüsü yürekleri sızlatıyor. Aydın Amatör Süper Lig ekiplerinden Acarlar Belediyespor’un yanı sıra Güneşspor ve Ersa Sigorta Yeni Acarlarspor’un da maçlarını oynadığı stadın etrafı çöpler ve yabani otlarla dolu, yedek kulübelerinin tentesi ve idari binanın camlar kırık, sunii çim zeminin neredeyse tamamı kuru yapraklarla kaplanmış durumda. Stadın hemen yanında bulunan ve iki yıl önce imara ilişkin bir sorun nedeniyle kapatılan Acarlar Belediyespor’a ait halı sahanın durumu da stattan farklı değil.

"MADDİ GÜCÜMÜZ YOK"

Maddi sıkıntı nedeniyle stadın bakımını yaptıramadıklarını ve güvenliğini sağlayamadıklarını dile getiren Acarlar Belediyespor Genel Kaptanı Ümit Yıldırım, “Stadımızın bakımının sadece sezon içerisinde değil, yıl boyunca yapılması gerek. Stattan sorumlu bir arkadaşımız olmalı, stadın ve stat çevresinin bakımını yapmalı. Güvenliğini sağlamalı. Fakat bunları yapabilmemiz için gelirlerimizin olması gerekiyor. Maddi gücümüz olmadığı için stada bütçe ayıramıyoruz, sponsorlardan ve yetkililerden destek bekliyoruz” dedi.(FİLİZ ÖZDEMİR)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...     







 
Son Eklenen Haberler