Takip Et

SON DAKİKA

U11'de Genç Efe şampiyon

6 Haziran 2017, Salı 12:35

     


Aydın Futbol U11 kategorisinde İbrahim Gülümser Genç Efespor grubunu şampiyon tamamladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Futbol U11 Kategorisinde oynanan maçlar tamamlandı. Adnan Menderes Stadı Yan Sahalarda altı maç oynanırken, sezonun son maçında Aydın Zeybek Gençlik ekibini 2-0 yenen İbrahim Gülümser Genç Efespor grubunu şampiyon tamamladı. İ.G. Genç Efespor’a galibiyeti getiren golleri Ünal kaydetti. Aydın 1907spor ise Ayyıldızspor’u 4-0 mağlup ederken, goller Ozan(2), Mehmetcan ve Tunacan’dan geldi.

 

HEYECAN DORUĞA ÇIKTI

Oldukça çekişmeli geçen Astaşspor - Tuğlaspor maçının galibi 2-1’lik skorla Tuğlaspor oldu. Tepecik ekibinin golleri Deniz ve Berat’tan, Astaş’ın golü ise Oğuzhan’dan geldi. Günün çekişmeli müsabakalarından biri de Aydın Kartalları ve Aydınspor 1923 ekiplerinin maçı oldu. Rakibini 4-3 yenen Aydın Kartalları’nın gollerini Emir (2), Cemal ve Eren, Aydınspor 1923’ün gollerini ise Baran (3) attı.

 

YENİ ESNAF ÇOK FARKLI

Günün en farklı galibiyetini AYTO İlköğretim Spor Kulübü’nü 11-1 yenen Yeni Esnafspor aldı. Yeni Esnaf’ın gollerini Oğuzhan(2), Yusufcan (2), İsmet Eren (3), Ömer Asaf (2) ve Özgür Ege atarken, AYTO’nun tek golünü Bedirhan kaydetti. Sezonu galibiyetle tamamlayan bir diğer ekip Karpuzlu Belediyespor’u 8-1 yenen Yıldızspor oldu. Yıldızspor’un gollerini Barış (4), Kemal (2), Utku ve Mustafa atarken, Karpuzlu ekibinin tek golünü Niyazi kaydetti. (FİLİZ ÖZDEMİR)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler