Takip Et

SON DAKİKA

Minik basketbolcular kupalarını aldı

6 Haziran 2017, Salı 11:51

     


Aydın Basketbol U11 kategorisi son müsabakasında Aydın Sportif Spor, Başak Koleji’ni 42-39 mağlup etti. Karşılaşma sonunda şampiyon olan Aydın Sportif Spor ve dereceye giren diğer takımlar kupalarını aldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Basketbol U11 kategorisinde müsabakalar dün tamamlandı. Atatürk Spor Salonu’nda oynanan son müsabakada Aydın Sportif Spor, Başak Koleji’ni 42-39 mağlup etti. Müsabaka sonunda Aydın Sportif Spor şampiyon olurken, ikinciliği Başak Koleji, üçüncülüğü Ada Gençlik Spor, dördüncülüğü ise Söke Basket Spor elde etti.

Şampiyon olan Aydın Sportif Spor’a kupasını, Türkiye Basketbol Federasyonu Aydın Temsilcisi Ömer Görür takdim etti.

Aydın Sportif Spor taraftarları şampiyonluk sonrası büyük sevinç yaşadı.

Maçın ardından Denge’ye açıklama yapan Aydın Sportif Spor Takım Koçu Denktaş Güney, “Tabii ki çok mutluyuz. Çok büyük bir emek gösteriyoruz. Aydın’da basketbolu Türkiye standartlarına taşımak için elimizden geleni yapıyoruz. En önemli şey de bizim için etik davranışlar. Çocukların sadece basketbol değil, sosyal, kaliteli hayata doğru bakan, özel çocuklar yetiştirmek istiyoruz. Tabii ki şampiyonluk bizi çok mutlu ediyor. Şampiyonluğun ötesinde Aydın’da bir aileye kavuştuk” diye konuştu.

 

“ASIL BAŞARI ÇOCUKLARIMIZINDIR”

Rakiplerine de teşekkür eden Güney, “Çok güzel mücadele oldu. İnşallah sonraki senelerede de daha fazla takım olur. Aydın’da düzgün, kaliteli, basketbolu seven kitlelerin büyümesini amaçlıyoruz. Şampiyon olduk. Bu, bizim en büyük başarımız ama 3-4 sene önce şampiyon olduğumuz bir işte çocukların en büyük başarısıdır bu. Biz sadece onlara yol gösterme konusunda yardım ettik. Asıl başarı bizim çocuklarımızındır” değerlendirmesinde bulundu. (KIVANÇ UĞUR)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler