Takip Et

SON DAKİKA

Ulukonakspor'da istifa

5 Aralık 2016, Pazartesi 13:28

     


Aydın Futbol 1. Amatör Küme ekiplerinden Karpuzlu temsilcisi Ulukonakspor'da Antrenör Erdoğan Demirel istifasını açıkladı.

Ligin 12. Haftası'nda Yeni Esnafspor'a 3-2 mağlup olan Ulukonakspor'da antrenör Erdoğan Demirel istifa ettiğini açıkladı. 3. Grup'ta zirve mücadelesi veren ancak son alınan mağlubiyetin ardından şampiyonluk iddiasını yitiren Karpuzlu ekibinde Antrenör Erdoğan Demirel, başarısızlığın sorumluluğunun kendisine ait olduğu dile getirdi. Demirel, "Grubumuzda şampiyonluk mücadelesinde artık renk belli olmuştur. Kardeşköyspor ve Tepecik Esnafspor arasından çetin bir şampiyonluk mücadelesi yaşanıyor. Ulukonakspor adına güzel şeyler yapmaya çalıştık. Ancak olmadı. Şampiyonluk iddiamız kalmadı. Başarısızlık şahsıma aittir. Bu nedenle Ulukonakspor çıkarları adına istifa ettim. Bugüne kadar bizlere desteğini esirgemeyen Karpuzlu Belediye Başkanımız Tuğrul Ozan ve Ulukonakspor yönetimine çok teşekkür ediyorum. Ulukonakspor'a bundan sonraki süreçte başarılar diliyorum" dedi.

Öte yandan Ulukonakspor'daki görevinden istifa eden Antrenör Erdoğan Demirel'in Amatör Süper Lig ekiplerinden Merkez Yeniköyspor'un U19 Takımı'nda görev alacağı ve anlaşmaya yakın olduğu öğrenildi. (KAMİL KAZANKAYA)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler