Takip Et

SON DAKİKA

Kuşadası Esnafspor'dan örnek davranış

5 Aralık 2016, Pazartesi 14:16

     


Geçtiğimiz gün Kuşadası Özer Türk Stadyumu’nda oynanan Kuşadasıspor ile Kuşadası Esnafspor karşılaşması öncesinde Kuşadası Esnafspor yönetimi ve teknik heyeti, yeşil sahalarda az görülür bir organizasyona imza attı. ‘Mücadelemiz Kuşadası İçin’ yazılı pankartla maça çıkan futbolcular, rakip takımın oyuncularını da tebrik ederek çiçek takdim etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Ada derbisinde karşı karşıya gelen Kuşadasıspor ile Kuşadası Esnafspor karşılaşması öncesinde sergilenen fair play görüntüleri tüm taraftarların takdirini kazandı. Maçtan önce hazırladıkları ‘Mücadelemiz Kuşadası İçin’ pankartıyla sahaya çıkan Kuşadası Esnafsporlu oyuncular, rakip takımın oyuncularını tebrik ederek çiçek takdim etti.

4 BİN BROŞÜR DAĞITILDI

‘Alkole Hayır’, ‘Sigaraya Hayır’, Şiddete Hayır’ ve ‘Her Şey Spor İçin’ yazılı 4 bin broşür dağıtan Kuşadası Esnafspor yönetimi, maç öncesinde bu broşürleri dağıttı. Sporda ahlakın her şeyden önemli olduğuna dikkat çeken Kuşadası Esnafspor Antrenörü Güven Kasapoğlu, “Kuşadasıspor ile aynı ilçenin takımıyız. Aynı amaç için mücadele ediyoruz. Amacımız Kuşadası ve futbol. Bunun için maç öncesinde böyle bir organizasyon yapma kararı aldık. Her konuda destek veren yönetime çok teşekkür ediyorum” dedi.

CEHPE 1934’TEN BÜYÜK JEST

Kuşadasıspor’un taraftar grubu Cephe 1934 de maç esnasında ve sonrasında gösterdiği centilmen davranışlarıyla herkesin takdirini kazandı. Maç boyunca rakip takımın aleyhine tezahüratta bulunmayan Cephe 1934, maç sonrasında Kuşadasısporlu oyuncuları tribüne davet ederken, Kuşadası Esnafsporlu oyuncuları da alkışladı. (MEHMET ÇALIK)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler