Takip Et

SON DAKİKA

"İlk yarının en önemli maçına çıkacağız"

5 Aralık 2016, Pazartesi 14:19

     


Kuşadası Esnafspor karşısında aldığı galibiyetle yenilmezlik serisini 9 maça çıkaran ve liderliğini sürdüren Kuşadasıspor’da Antrenör Özer, maç sonu açıklamalarda bulundu. Yıldızspor maçında aldığı cezadan dolayı maçı tribünden takip eden Erdem, “İki Kuşadası takımının mücadelesinin, dostluk ve kardeşlik içerisinde tamamlanmasından dolayı çok mutluyum. Önümüzde zorlu bir İncirliova Belediyespor karşılaşması olacak. Bu maçtan mutlaka galibiyet almalıyız” dedi.

Süper Amatör Lig’de mücadele eden Kuşadasıspor, yenilmezlik serisini 9 maça çıkarırken liderliğini de sürdürüyor. Son Ada derbisinde Kuşadası Esnafspor ile karşılaşan Kuşadasıspor, aldığı 4-1’lik galibiyetle Bozdoğan Belediyespor’un üç puan önünde liderliğe devam ediyor. Esnafspor maçının dostluk çerçevesinde geçmesinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Kuşadasıpor Antrenörü Özer Erdem, “Bizim için önemli bir üç puandı. Bunun ötesinde oynanan iyi futbol ve fair play görüntüleri bizleri çok sevindirdi. Saha içinde ve saha dışında gösterdiği hassasiyetten dolayı Kuşadası Esnafspor yönetimine ve teknik heyetine çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“İNCİRLİOVA BELEDİYESPOR KARŞILAŞMASI ÇOK ÖNEMLİ”

Ligin en az gol yiyen takımıyla karşı karşıya geleceklerini ifade eden Erdem, “İlk yarıda çıkacağımız en önemli maçın bu karşılaşma olduğunu düşünüyorum. Bu sebepten dolayı da yaklaşık iki haftadır bu maç için özel çalışmalar yapıyoruz. Çok iyi savunma yapabilen bir takımla oynayacağız. Umuyoruz ki bu maçtan da üç puan alacağız” ifadelerini kullandı. (MEHMET ÇALIK)







 
Son Eklenen Haberler