Takip Et

SON DAKİKA

Başkan Türen: Kuru kuru sevda olmaz

5 Aralık 2016, Pazartesi 14:00

     


Dün oynanan Menemen Belediyespor karşılaşmasından 2-0 mağlup ayrılan Aydınspor 1923 camiasında, karşılaşmadan daha çok taraftarların yönetimi istifaya çağırması damga vurdu. Yönetimi istifaya çağıran taraftarlara seslenen Kulüp Başkanı Hidayet Türen, "Kuru kuru sevda olmaz. Takıma katkı verilmesi önemli" dedi.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Aydınspor 1923, 15. Hafta mücadelesinde zirve mücadelesi veren İzmir ekibi Menemen Belediyespor'a 2-0 mağlup olmasının ardından siyah-beyazlı camiada moraller alt üst oldu. Oynanan karşılaşmada maçın başından beri yönetimi istifaya çağıran Asi Kankalar taraftar grubunun bu tutumundan dolayı morallerin bozulduğunu dile getiren Aydınspor 1923 Kulüp Başkanı Hidayet Türen, Aydınlı diğer taraftarlardan sağ duyu geldiğini ancak Asi Kankalar taraftara grubundan aynı davranışın gösterilmediğini dile getirdi. Mücadelenin başından beri kendilerini istifaya çağıran Asi Kankalar taraftar grubuna seslenen Başkan Türen, "Golü 25.dakikada yedik. İstifaya çağırmaları ise maçın başında başladı. Burada takıma destek verilmesi önemliyken bizi istifaya çağırmaları anlamsız. Kendileri istifaya çağırırken maraton tribünü bu duruma tepki gösterdi. Çünkü sağduyulular. Bir de açık tribüne gittiler. Orada da aynı tepkiyle karşılaştılar. İkinci yarıdaki oyunu ilk yarıda da oynasaydık bu maçı kazanırdık. Bu protestolar hem takımın hem de camianın moralini bozdu" dedi.

"9 TRİLYONLUK BORÇ ŞU AN 3 TRİLYON"

Aydınspor 1923 Kulüp Başkanı Hidayet Türen, kulübün menfaatleri doğrultusunda ellerinden geleni yaptıklarını dile getirerek, "Daha geçen ay 2014 yılından kalan icraların ödemesini yaptık. Yaklaşık 1 trilyon civarında. Biz bu kulübü 9 trilyon borç ile devraldık. Şu anki borç 3 trilyon. Bunların bilinmesi lazım. Biz başkaları gibi kulübü borçlandırmadık. Kulübün menfaatleri doğrultusunda ne gerekiyorsa yaptık. Bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Kimseye peşkeş çekmedik. Biz yönetim olarak güzel şeyler yapmaya çalışıyoruz. Bunları herkes bilsin. Kuru kuru sevda olmaz. Bu kulübe katkı vermek lazım" dedi. (KAMİL KAZANKAYA)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler