Takip Et

SON DAKİKA

Başkan Özcan net konuştu: Top artık futbolcularda

5 Aralık 2016, Pazartesi 15:17

     


Aydın Amatör Süper Lig'de zirveden uzaklaşan Yıldızspor'da kötü gidişata çözüm aranıyor. Kulüp Başkanı Kaya Özcan, "Üzerimizde bir şanssızlık var. Bir türlü atamıyoruz" dedi.

Geçen hafta sonunda Acarlar deplasmanından 4-2'lik skorla mağlup dönen Yıldızspor'da, üst üste alınan kötü sonuçların yol açtığı moral bozukluğu yaşanıyor. Yıldızspor Kulüp Başkanı Kaya Özcan, son zamanlarda alınan üst üste mağlubiyetlerin bir tür şanssızlık olduğunu dile getirdi. Özcan, "Matematiksel olarak bir şey kaybetmedik. Devre arasına 3 maç kaldı. Biz yönetim olarak teknik kadromuza ve futbolcularımıza sonuna kadar güveniyoruz. Yönetim olarak hem futbolcularımızın hem de teknik kadromuzun maddi ve manevi yanındayız. Ancak futbolcu kardeşlerimiin bu saatten sonra şapkalarını önlerine koymaları gerekiyor. Top onlarda" dedi.

Üst üste alınan mağlubiyetlerin ardından 'Teknik kadroda değişiklik olabilir mi' sorularına net cevap veren Yıldızspor Kulüp Başkanı Kaya Özcan, "Biz teknik kadromuza güveniyoruz. Kesinlikle söz konusu bile değil. Oktay hocamızla uzun vadeli bir anlaşma yaptık" dedi. (KAMİL KAZANKAYA)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler