Takip Et

SON DAKİKA

Kaf-Kaf ilk yarı, Efe ikinci yarı coşuyor

5 Ekim 2016, Çarşamba 13:33

     


Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonunda İzmir Atatürk Stadı'nda karşı karşıya gelecek olan Karşıyaka ile Aydınspor 1923'ün geçtiğimiz haftalardaki dikkat çeken performansları, Ege derbisine heyecan katacak.

Ligde inişli-çıkışlı bir performans sergileyen Aydınspor 1923'ün 5 maçta 2 galibiyet ve 3 mağlubiyeti bulunuyor. Siyah-beyazlı ekip, ligde aldığı iki galibiyetin gollerini maçın ikinci yarısında kaydetti. Kupa maçında ise Cizrespor'u 2-0 mağlup eden Zeybekler, yine golleri maçın ikinci yarısında 68 ve 87.dakikalarında kaydetti. Aydınspor 1923'ün ilk yarıda rakiplerine karşı üstün olamaması ise ayrı bir dikkat çekici durum olarak görülüyor. Ankaragücü ve Kastamonuspor maçlarında ilk yarıda yediği gollerle maç kaybeden siyah-beyazlı ekip, ikinci yarıda bulduğu gollerle de maçı kazanmasını biliyor.

İzmir'in köklü kulüplerinden Karşıyaka da, maçın hemen başında bulduğu gollerle galibiyete gidiyor. Özellikle İlk yarım saatte baskın oyunuyla dikkat çeken yeşil-kırmızılı ekip, kendi evinde oynamanın avantajını kullanıyor ve taraftar desteğini arkasına alıyor. Tüm istatistiklerde benzer performans gösteren iki takımdan Karşıyaka'nın en büyük avantajı ise taraftar desteğiyle mücadele etmesi olacak. (KAMİL KAZANKAYA)







 
Son Eklenen Haberler