Takip Et

SON DAKİKA

Acarlar işi sıkı tutacak

5 Ekim 2016, Çarşamba 12:22

     


Evinde konuk ettiği Germencikspor’la 1-1 kalarak sezona 1 puanla başlayan Acarlar Belediyespor’da Antrenör Adem Güneş, takıma uyum sağlayamayan bazı oyuncularla yolları ayırabileceklerini açıkladı.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Aydın Amatör Süper Lig’de yaptığı transferlerle dikkatleri üzerine çeken Acarlar Belediyespor’da Antrenör Adem Güneş, Germencikspor karşısında alınan 1 puanı değerlendirdi. Güneş şöyle dedi: “Yeni sezonun ilk maçında kendi sahamızda ve taraftarımızın önünde maça çıkmamız ve yönetimin istekli oluşu nedeniyle mücadelede heyecan yaptık. Bu da sahaya yansıdı, maç tecrübesiyle bunları üzerimizden atacağız. Oyun anlamında çok kötü olduğumuzu düşünmüyorum. Maçın büyük bir bölümü bizim kontrolümüzdeydi. Direkten dönen ve gole çeviremediğimiz pozisyonlarımız oldu. Rakibe çok fazla pozisyon verdiğimizi de düşünmüyorum. İki kere geldiler, biri gol oldu. Savunmada hatalarımız oldu, bunları düzelteceğiz.”

“BAZI OYUNCULARLA YOLLARI AYIRABİLİRİZ”

Güneş, puan kaybını deplasman müsabakalarında tamamlayacaklarını belirterek, “Seyircimiz bizleri izlemeye ve desteklemeye devam etsin. Takımın dinamikleriyle oynayan, takıma uyum sağlayamayan bazı oyuncularla yollarımızı ayırabiliriz. Fair-play çerçevesinde mücadelelerin sürmesini umut ediyorum. Kaliteli takımların olduğu ligdeki tüm takımlara başarı diliyorum” dedi.

Öte yandan Acarlar Belediyespor pazar günü Nazilli Pınarbaşı Stadı’nda saat 15.00’te Yıldızgücüspor’un konuğu olacak. (GÖKHAN DÜZYOL)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler