Takip Et

SON DAKİKA

Özer kardeşler Koçarlı’nın gururu oldu

5 Temmuz 2017, Çarşamba 09:11

     


Türkiye Atıcılık Federasyonu’nu tarafından Konya’da düzenlenen Trap Türkiye Şampiyonası’na Koçarlı’dan katılan Özer kardeşler, 2 Türkiye birinciliğiyle döndü.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Ayaklarının tozuyla Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk’ü makamında ziyaret eden Özer ve Mehmet Özer kardeşler kazandıkları madalyaları hediye etti. Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, Özer kardeşleri başarılarından dolayı tebrik etti.

 

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu'nun Konya'da düzenlenen Trap Türkiye Şampiyonası'nda Koçarlı’dan katılan Genç Erkekler Takımı'nda Mehmet Özer, Hakan Ören ve Atakan Sert Türkiye Şampiyonu oldu. Yıldız Erkekler Ferdi Türkiye Şampiyonası'nda ise Selahattin Özer, Türkiye birincisi oldu. Genç sporcular Selahattin Özer ve Mehmet Özer kardeşler kazandıkları madalyalarını Mutlu Öztürk'e hediye ettiler.

 

“KOÇARLIMIZIN İSMİNİ EN İYİ ŞEKİLDE DUYURUYORLAR”

Gençlerin başarılarını tebrik eden ve memnuniyetini ifade eden Başkan Öztürk, "Gençlerimizin bu başarıları bizleri memnun ediyor. Koçarlı’mızın ismini en iyi şekilde duyuruyorlar. Kendilerini tebrik ediyoruz. Gençlerimize her türlü desteği vermeye hazırız. Ulaşımda olsun, ekipman konusunda olsun biz kendilerine destek sözü veriyoruz, her zaman yanlarındayız, ne gerekiyorsa yapmaya her zaman hazırız. Bu gençler bizim geleceğimiz” dedi.

 

Kazandıkları altın madalyaları Başkan Öztürk'e hediye eden Özer kardeşler, mutluluklarını dile getirerek, "Başkanımız bizlere her türlü desteği veriyor. Türkiye'nin değişik illerinde yarışmalara gidiyoruz. Bu yarışmalara gittiğimizde Koçarlı'nın ve Mutlu başkanımızın desteğini arkamızda görmekten mutluluk duyuyoruz. Biz de başarıyla dönerek Koçarlı'mızın ismini her yerde duyuruyoruz" dediler. (HAKAN AKIN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler