Takip Et

SON DAKİKA

Huzurevlerinde bocce şenliği

5 Temmuz 2017, Çarşamba 14:45

     


Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı huzurevlerinde düzenlenen Yetişkin Gençler Bocce Ligi’nde 77 huzurevinde 700 lisanslı sporcu katılıyor. Aydın Huzurevi takımı grubunda Isparta, Turgutlu, Bornova ve Fethiye huzurevleri takımlarıyla mücadele ediyor.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı huzurevlerinde kalan vatandaşlar için düzenlenen Yetişkin Gençler Bocce Ligi’nde Aydın Huzurevi takımı da mücadele ediyor. Aydın Huzurevi takımının grubunda Isparta, Turgutlu, Bornova ve Fethiye huzurevleri takımları yer alıyor. Gruptaki dördüncü maçında Isparta Huzurevi ile karşı karşıya gelen Aydın Huzurevi mücadeleden 12 – 4 mağlup ayrıldı. 17 grupta devam eden mücadelelerde dereceye giren takımlar bir üst tura yükselirken, dereceye giren takımlar, Eylül ayında Antalya’da final maçları oynayacak.

 

“YAŞLARINA UYGUN BİR SPOR”

Aile ve Sosyal Politikalar Spor Kulübü Başkanı Ercan Gündoğdu, huzurevi sakinlerinin katıldığı Bocce liginin çok güzel bir proje olduğunu belirtti. Gündoğdu, “Yaşlılarımıza mental açıdan büyük bir katkısı oluyor. Birbirleriyle kaynaşıyorlar çok mutlu oluyorlar. Zamanlarını kendilerine uygun bir spor yaparak değerlendiriyorlar” dedi. (FİLİZ ÖZDEMİR)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler