Takip Et

SON DAKİKA

Mücadele edin 3 puanı alın

4 Aralık 2016, Pazar 09:00

     


Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Nazilli Belediyespor, bugün Kocaeli Birlikspor deplasmanında mücadele edecek, Kırmızı Grup'ta Aydınspor 1923 ise Menemen Belediyespor'u ağırlayacak.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kocaeli Birlikspor hazırlıklarını tamamlayıp, dün Karayoluyla Kocaeli'ye giden Nazilli Belediyespor galibiyete kilitlendi. Zirveyi hedefleyen Kocaeli Birlikspor maçında Zafer Özden ve Fatih Üge sarı kart cezaları nedeniyle oynayamayacak. Serkan Yalçın'ın ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Naz-Naz'ın son idmanını takip eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'a 3 puan sözü veren futbolcular, galibiyetle döneceklerini ve taraftarı sevindireceklerini söyledi.

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Kazım Ertem, "Futbolcuların bu maçın önemini anlattım. Geçen hafta da Ofspor maçının önemini anlatmıştım ancak sahada istenileni alamadık. Şimdi önümüzde zirveyi hedefleyen bir Kocaeli Birlikspor var. Biz de zirveye bir adım daha yaklaşmak için mücadele edeceğiz. Kazanmak istiyoruz. Nazilli Belediyespor deplasmanda 3 maçtır mağlup olmayan ancak 5 maçtır da galip gelemeyen bir takım. Bunu bu maçta kırmak istiyoruz" dedi.

Bugün saat 13.30'da Kocaeli Alparslan Türkeş Stadı'nda oynanacak maçı İstanbul bölgesinden Mustafa Kürşad Filiz yönetecek. Yardımcılıklarını ise Ogün Kamacı ve Deniz Caner Özaral yapacak.

AYDIN'DA EGE DERBİSİ

Aydınspor 1923, bugün Ege Derbisi'ne çıkacak. Menemen Belediyespor taraftarının alınmayacağı maçta 3 puan hedefleyen Efe, üst sıralara bir adım daha yaklaşmak istiyor. Ligde 3 maçtır mağlubiyet yüzü görmeyen Efe, geçen hafta Hatayspor'a yenilerek moral kaybeden Menemen'den puan almak istiyor.

Menemen Belediyespor hazırlıklarını tamamlayan Efe'de Teknik Direktör Göksel Özdemir, "Öncelikli hedefimiz lig maçları" dedi. Lig maçlarında genç oyuncuları oynatarak durumlarını gördüklerini söyleyen Özdemir, "Örneğin Canberk uzun bir süre aldı. Yusuf da oyuna dahil oldu. Bunların yanı sıra ligde oynamayan oyuncularımızın son durumunu gördük. Bu maçtaki kazancımız bu oldu. Bundan sonraki kupa maçlarında da aynı şekilde rotasyona gideceğiz. Bizim önceliğimiz Menemen Belediyespor maçı" dedi. Öte yandan Efe'de Şamil Ünal'ın durumu maç saatinde belli olacak.

Bugün saat 13.30'da Adnan Menderes Stadı'nda oynanacak maçı Kahramanmaraş bölgesinden Ali Karakutlu, Eser Eti ve Suha Adıyaman üçlüsü yönetecek. (ARİF YILMAZOĞLU)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...

 







 
Son Eklenen Haberler