Takip Et

SON DAKİKA

Doğum gününde, çifte mutluluk yaşadı

4 Aralık 2016, Pazar 22:20

     


Aydın Amatör Süper Lig ekibi Acarlar Belediyespor’da forma giyen İlkay Şengül, hem yeni yaşına girmesinden dolayı hem de Yıldızspor karşısında attığı bir golle çifte mutluluk yaşadı.

Aydın Amatör Süper Lig ekibi Acarlar Belediyespor forvet arkasında görev yapan İlkay Şengül 30’uncu yaşına girdi. Mutlu gününde Yıldızspor karşısında da görev yapan genç oyuncu, attığı bir golle de mutluluğuna mutluluk kattı. 9 yaşında futbola başladıktan sonra

2006 yılında 2’nci Lig’de forma giyen Şengül, 11 yıldır da Amatör Süper Lig’de futbol oynamaya devam ediyor.

FUTBOL İÇİN TEKLİF EDEN OLMAZSA, ANTRENÖR OLACAK

Aydın’da hemen hemen her takımda futbol oynadığını belirten İlkay Şengül, antrenörlük belgesinin olmasına rağmen futbolu bırakıp antrenörlük yapamadığını kaydederek, “30’uncu yaşıma girdim. Ama kendimi 20 yaşında gibi dinç ve güçlü hissediyorum. Bunda takım arkadaşlarımın etkisi de oldukça büyük. Bu arada antrenörlük diplomam da var fakat futbol oynamayı bırakıp bir türlü hocalığa adım atasım gelmiyor. Sağ olsunlar Aydın’daki takımlarda her yıl bana bir teklifle geliyor. Bende oynamaya devam ediyorum. Ne zamanki beni arayan bir takım olmazsa bende o zaman hocalık kariyerime başlamayı düşünürüm. Bu sene gol sıkıntısı yaşıyorum. Yıldızspor maçında birazda şansımın yardımıyla bir gol attım ve bu sıkıntımı biraz da olsa giderdim. Ligin genç ve şampiyonluk adaylarından biri olan Yıldızspor’u da centilmen futbolundan dolayı tebrik ederim” dedi. Mücadeleyi Acarlar Belediyespor 4-2’lik skorla kazandı. (GÖKHAN DÜZYOL)







 
Son Eklenen Haberler