Takip Et

SON DAKİKA

Hocam 'Reşo' oynar

4 Ekim 2016, Salı 13:00

     


Kırklarelispor karşılaşmasının 23.dakikasında Ramazan Karaca'nın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalan Aydınspor 1923'te, Serkan Özdemir'in, ısınmasını isteyen hocasına Reşo'yu önererek oyuna girmeden galibiyete katkı yapması, siyah-beyazlı camiada büyük takdir topladı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Siyah-beyazlı ekipte Ramazan Karaca'nın kritik bir müdahale sonucunda, henüz 23.dakikada kırmızı kart görmesi üzerine, Nezir'in oyundan alınarak sağ bekte Serkan Özdemir'e yer verilmek istenmesi 1923'ün yedek kulübesinde ilginç bir diyaloğa yol açtı. Serkan'ın, Teknik Direktör Göksel Özdemir'i, "Hocam sağ bekte Reşo daha iyi oynar" diye uyararak arkadaşının oyuna girmesini sağlaması, taraftarlar ve tüm camiadan büyük takdir topladı.

SERKAN O ANI ANLATTI

Serkan Özdemir, maçın içinde yaşanılan güzel diyaloğu şu şekilde anlattı; "Ramazan'ın kırmızı kart görmesiyle 'Reşo, hadi hazırlan çabuk' dedim. Göksel hocam da kulübeye dönerek, bana 'Serkan hazırlan, hadi acele et' dedi. İkimiz de ısınmaya giderken hocanın yanına gidip, 'Hocam sağ bekte Reşo daha iyi oynar. Zaten o bölgede onun oynama özelliği de var. Beni değil, onu oyuna alın' dedim. O bölgede Reşo benden daha iyi oynardı. Ben de hocaya bu şekilde izah ettim. Bunda bir şey yok. Güzel bir galibiyet oldu. Mutluyuz" (KAMİL KAZANKAYA)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler