Takip Et

SON DAKİKA

Didim Belediyespor, altyapı şampiyonlarını onurlandırdı

4 Ekim 2016, Salı 11:19

     


Didim Belediyespor Kulübü, geçen sezon Aydın Futbol U13 Kategorisi 5. Grup'ta şampiyon olan Didim Belediyespor U13 takımı ile Aydın Futbol U16 Kategorisi 3. Grup'ta şampiyon olan Didim Belediyespor U16 takımı sporcularını plaketle onurlandırdı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Aydın Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlandıktan sonra kullanımı ve bakımı Didim Belediyesi’ne devredilen sentetik saha belediye tarafından ışıklandırıldı. Didim Belediyespor’un altyapı takımları, Yenihisarspor, Didimspor, Altınkumspor, Didim Belediyespor Veteran ile kız futbol takımlarının hazırlıklarını yaptığı saha törenle açıldı.

Törende konuşan Didim Kaymakamı İskender Yönden, geçen yıl bu sahaya geldiğinde buradaki ışıklandırma ve tribün sıkıntısının kendisine iletildiğini belirterek, “Belediye başkanımıza konuyu aktardığımda ilk fırsatta bunu çözeceklerini ifade etmişti. Biz burayı ilk antrenman sahası şeklinde düşündük ama şu anda normal bir lig maçının yapılabileceği seviyede, kaliteli bir saha olduğunu gördük. Buraya katkı sunan Didim Belediye Başkanlığı’na teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

“SPOR İMKANLARINI ARTIRMALIYIZ”

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay da gençler için spor imkanlarının artırılması gerektiğini ifade ederek, “Yazın birçok imkanımız olabiliyor ama kışın gençlerimiz için, örneğin yüzme imkanları yok. Kışın da gençlerimizin yüzmeye ve spor salonlarına ihtiyacı var. İnşallah bunları kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve halkımızla beraber gençlerimize armağan etmeye çalışacağız” diye konuştu.

ÖDÜL TÖRENİ YAPILDI

Açılış töreninde, geçen sezon Aydın Futbol U13 Kategorisi 5. Grup'ta şampiyon olan Didim Belediyespor U13 takımı ile Aydın Futbol U16 Kategorisi 3. Grup'ta şampiyon olan Didim Belediyespor U16 takımı sporcuları, Didim Belediyespor Kulübü tarafından plaketle onurlandırıldı. Ödül töreni sonrası ise yeni ışıklandırılan suni sentetik sahasının açılışı nedeniyle Veteranlar futbol maçı yapılırken, Belediye Başkanı Atabay ile Didim Belediyespor Kulübü Başkanı Bedri Altıntaş da maç yaptı.

Yeni ışıklandırılan suni sentetik sahasının açılışına Didim Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, Belediye Meclisi üyesi Ali Çağlar, Didim Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Hüseyin Ulusoy, Didim Belediyespor Kulübü Başkanı Bedri Altıntaş, Didim Belediyespor Kulübü yöneticileri ve sporcular katıldı. (EDİZ VERDİOĞLU)

BİR RÜYAYI YAŞAMAK İÇİN İZLEYİN







 
Son Eklenen Haberler