Takip Et

SON DAKİKA

Türkiye 1'incisi Ceren Ayrancı Başkan Haluk Alıcık’ı ziyaret etti

4 Haziran 2017, Pazar 12:50

     


Olimpik baraj ve Yıldızlar Türkiye şampiyonasındaki 4x100 bayrak yarışmasında Türkiye 1.’si olan Ceren Ayrancı başarısını paylaşmak için Başkan Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

20 Mayıs 2017 tarihinde Mersin’de yapılan Yıldızlar Atletizm Türkiye Şampiyonasında 4x100 Bayrak Yarışında Türkiye 1.si olan Ceren Ayrancı ve Antrenörü Süleyman Budurulu Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Alıcık Ceren Ayrancı’yı Olimpik baraj ve Yıldızlar Türkiye şampiyonasındaki 4x100 bayrak yarışmasında Türkiye 1.’si olmasından dolayı kutlayarak çeyrek altın hediye etti.

Alıcık, başarısının maddiyat ile değerlendirilemeyeceğini kendisini ve Nazilli’yi gururlandırmış olmanın çok daha önemli olduğuna vurgu yaparak, başarılarının devamını diledi. Ceren Ayrancı'nın başarısını paylaşmak için kendisini ziyaret etmesinden dolayı teşekkür etti.

Sporla uğraşmanın önemine de vurgu yapan Alıcık; “Ceren gibi evlatlarımızın bütün gençlerimize örnek olmasını diliyorum. Bu sezon Nazillimizde pek çok gencimiz kendi alanlarında yaptıkları sporlar ile derecelere girdi. Her birinin dereceleri bizleri çok mutlu etti. Onurlandırdı, gurur verdi. Ben Nazillideki bütün geçlerimize güveniyor, her biriyle ayrı ayrı gururlanıyo (SUAT DENİZ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler