Takip Et

SON DAKİKA

Ortakçıspor şampiyonluk kupasını aldı

4 Haziran 2017, Pazar 21:17

     


Aydın Futbol 2. Amatör Küme 1. Grup'ta geçen hafta şampiyonluğunu garantileyen Ortakçıspor, ligin son haftasında Arslanlı Gençlikspor karşılaşması öncesinde kupasını aldı.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Buharkent Şehit Yüzbaşı Bilal Soybilgiç Stadı'nda yapılan kupa törenine Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, Ortakçıspor Kulübü Başkanı Zeynel Yenitürk, çok sayıda futbol severler katıldı. Ortakçıspor Kulübü'ne şampiyonluk kupasını Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Genel Sekreteri ve Başkan Adayı Hasip Arıkan verdi.

Kupa töreninde konuşma yapan ASKF Genel Sekreteri Hasip Arıkan, "Zeynel başkan kaç yıldır şampiyonluğu son maçta kaçırdı. Artık bu mutlu sona ulaştı. Tabi sizlerin sayesinde. Şampiyon oldunuz. Bu sezon çok güzel bir 2. Amatör Küme izledik. 1. Amatör Küme'de Ortakçıspor camiasına başarılar diliyorum" dedi.

Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol da, "Önümüzdeki sezon 1. Amatör Küme'de 3 tane Buharkent takımı olacak. Bu Buharkent için güzel bir şey. Her kulübe olduğu gibi biz Ortakçıspor'a da yardımda bulunduk. Bu şampiyonluğu Buharkent'e getiren Zeynel başkanı ve futbolcuları kutluyorum" dedi.

Kulüp Başkanı Zeynel Yenitürk, futbolcuları tek tek kutlarken, "Bu şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sponsorlarıma, antrenörümüz Hasan Aslan'a ve her maçımızda yalnız bırakmayan taraftarlarımıza. Buharkent'e ve Ortakçı'ya armağan olsun şampiyonluğumuz" dedi.

Şampiyonluk kupasını takım kaptanları Yasin Yıldırım ve Osman Çağlar Toka kaldırırken, futbolcular ve taraftarlar büyük sevinç yaşadı. (SPOR SERVİSİ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler