Takip Et

SON DAKİKA

Kupalar sahiplerini bulacak

4 Haziran 2017, Pazar 08:40

     


Aydın Futbol 2. Amatör Küme bugün oynanacak maçlarla sona erecek.

 

Aydın Futbol 2. Amatör Küme 1. Grup'ta Ortakçıspor ve 3. Grup'ta Koçarlı Menderesspor bugün şampiyonluk kupasını alacak. 2. Grup'ta ise Evranspor, Yılmazspor'u mağlup ettiği takdirde maçtan sonra şampiyonluk kupasını alacak. Takım sayısının az olduğu 7 Mayıs'ta sona eren 4. Grup'ta ise Güzelçamlı Belediyespor şampiyon, Didimspor ikinci olarak yükselmişti.

 

1. GRUP ALEV ALEV

Aydın Futbol 2. Amatör Küme 1. Grup'ta şampiyonluğunu ilan eden Ortakçıspor, maçtan önce kupasını alacak. Ortakçıspor bugün saat 17.00'de Arslanlı Gençlikspor'u ağırlayacak. Ortakçıspor, rakibini mağlup ederse İsabeyli Şırlanspor da Kurtuluşspor'u mağlup ederse lig ikincisi İsabeyli Şırlanspor olacak. 37 puanlı Arslanlı Gençlikspor'un çıkması için Ortakçıspor'u kesinlikle mağlup etmesi gerekiyor. 35 puanlı İsabeyli Şırlanspor ise zorlu Kurtuluşspor deplasmanında kazanarak, rakibi Arslanlı'nın puan kaybetmesini bekleyecek.

 

2. GRUP'TA ÇIKANLAR BELLİ ŞAMPİYON BELİRLENECEK

Aydın Futbol 2. Amatör Küme 2. Grup'ta, 1. Amatör Küme'ye çıkan takımlar 2 hafta önce belirlenmişti. Ancak ligin son haftasına kadar şampiyonluk heyecanı devam etti. Bugün saat 17.00'de Adnan Menderes Stadı 1 Nolu Yan Saha'da 28 puanlı Evranspor, Yılmazspor'u mağlup ettiği takdirde şampiyonluk kupasının sahibi olacak. Beraberlik halinde ise 26 puanlı Astaşspor da Harlakspor deplasmanında kazanırsa şampiyon Astaşspor olacak.

 

3. GRUP'TA İKİNCİLİK SAVAŞI

Aydın Futbol 2. Amatör Küme 3. Grup'ta Koçarlı Menderesspor şampiyonluk kupasını saat 15.00'te Adnan Menderes Stadı 1 Nolu Yan Saha'da Yavuzköyspor ile oynayacağı maçtan önce alacak. Öte yandan aynı grupta ise saat 17.00'de ikincilik maçı oynanacak. İncirliova Yan Saha'da Uzayspor, Köşk Belediye Doğanspor'u ağırlayacak. 37 puanlı Köşk Belediye Doğanspor'a beraberlik yeterken, 34 puanlı Uzayspor'un mutlak galip gelmesi lazım. Uzayspor galibiyetinde puanlar eşitlenirken, Uzayspor'un ligin ilk devresinde Köşk deplasmanından puan alması nedeniyle ikili averajda üstünlüğü bulunacak ve Uzayspor 1. Amatör Küme'ye yükselecek. (SPOR SERVİSİ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler