Takip Et

SON DAKİKA

Özdemir; Futbolcularımız inandı ve kazandık

3 Ekim 2016, Pazartesi 14:27

     


Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta 5. Hafta karşılaşmasında evinde Kırklarelispor'u 10 kişiyle 3-1 mağlup eden Aydınspor 1923'te galibiyet sevinci yaşanıyor.

Kastamonuspor karşısındaki 4-0'lık mağlubiyetinin ardından güzel ve anlamlı bir galibiyet aldıklarını ifade eden Aydınspor 1923 Teknik Direktörü Göksel Özdemir, takım olarak inandıkları takdirde neler yapabileceklerini en güzel şekilde gösterdiklerini dile getirdi. 10 kişi kalmalarına rağmen futbolcuların gösterdiği mükemmel reaksiyonla sınırları zorladıklarını söyleyen Özdemir; "Özellikle 10 kişi kaldıktan sonra takımın hırsı arttı. Gösterdikleri mücadelenin hakkını 3-1 galip gelerek aldılar. Bu, takımın vazgeçilmezi olan taraftarlara güzel bir hediye oldu. Maçın başından itibaren hiç durmadan bizi destekleyen taraftarımıza teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

"DAYANIKLILIĞIMIZI ARTIRACAĞIZ"

Bu galibiyetin, hafta sonunda deplasmanda Karşıkaya ile oynayacakları zorlu maç öncesinde takımın moralini artırdığını dile getiren Teknik Direktör Özdemir; ''Bu anlamlı galibiyet, bize ve camiamıza büyük moral oldu. Karşıyaka deplasmanına moralli gideceğiz. Takım olarak saha içindeki dayanıklılığımızı artırarak önümüzdeki haftalarda güzel sonuçlar elde edeceğimizi düşünüyorum. Sabırlı olmak lazım. İnişli-çıkışlı lig performansında taraftarın her zaman takımın yanında olması çok önemli" dedi. (KAMİL KAZANKAYA)







 
Son Eklenen Haberler