Takip Et

SON DAKİKA

Emin Toplu: Didim Belediyespor, bu sene çok iyi yerlere gelecek

3 Ekim 2016, Pazartesi 15:55

     


Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8.Grup takımlarından Didim Belediyespor’da Aliağa Futbol A.Ş. karşısında elde edilen galibiyetin sevinci yaşanıyor. Karşılaşmayı değerlendiren Didim Belediyespor Teknik Direktörü Emin Toplu, Aliağa Futbol A.Ş. karşılaşmasında iyi mücadele ettiklerini söyledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Didim’de oynanan ilk karşılaşmada taraftarlarının önünde muhakkak galibiyet istediklerini belirten Emin Toplu, “Maçın ilk yarısında istediklerimizi çok yapamadık. Ama ikinci yarıda rakip kalede baskı kurduk ve bunun sonucunda golü de bulduk. Ben takımımızın çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum” dedi.

Didim taraftarının ve ilçe halkının kendilerine inanmalarını ve güvenmelerini isteyen Toplu, “Özellikle ilk yarıda oyun kurmakta ve oyunu tutmakta zorlandık. Ama ikinci yarıda istediklerimizi yaparak golü bulduk. Tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu maçta bizi üzen, iki futbolcumuzun sakatlanması oldu. Ama lig uzun, bunlar yaşanacak. Kadromuz bu sene çok iyi. Sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz” diye konuştu. (EDİZ VERDİOĞLU)







 
Son Eklenen Haberler