Takip Et

SON DAKİKA

Çine Yüksel Yalova Stadı'nın zemini doğal çime dönüştürülüyor

3 Ekim 2016, Pazartesi 13:46

     


Çine Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Dinçer ve AK Parti Çine İlçe Teşkilatı Başkanı Mehmet Tosun, Çine Yüksel Yalova Stadı’nın suni çim olan zemininin doğal çime dönüştürüleceğini müjdeledi.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Çine Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Dinçer ve AK Parti Çine İlçe Teşkilatı Başkanı Mehmet Tosun, Çine Madranspor ile Didim Belediyespor arasında oynanan ligin ilk karşılaşmasında maçı izleyen AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’a Çine Madransporlu yöneticiler ile birlikte Çine Yüksel Yalova Stadı’nın suni çim olan zemininin doğal çime dönüştürülmesini istediler. AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ın da Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker’e bu konuyu iletmesi üzerine, Çeker’in Çine Yüksel Yalova Stadı zemininin doğal çim olmasının sözünü verdiğini müjdeledi.

ÇALIŞMALARA 2 AY İÇERİSİNDE BAŞLANILACAK

Çine Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Dinçer ve AK Parti Çine İlçe Teşkilatı Başkanı Mehmet Tosun, yapmış olduğu açıklamalarında Çine Yüksel Yalova Stadı zemininin doğal çim olabilmesi için yapılacak çalışmaların 2 ay içerisinde başlayacağını ve yine çalışmaların başlamasının ardından 2,5 ay süre içerisinde stat zemininin doğal çime dönüştürüleceğini bilgisini verdi.

GÜNEŞ: MEMNUN KALACAĞIZ

Çine Madranspor Teknik Direktörü Sunay Güneş, suni çimde futbolcuların zarar gördüğünü ve kaymaları durumunda vücutlarında yanmalar olduğunu söylerken, doğal çimde futbolcuların daha rahat mücadele edebileceklerini ve stat zemininin bir an önce doğal çime dönüştürülmesinden çok memnun kalacaklarını ifade etti. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler