Takip Et

SON DAKİKA

Koray, Madranspor’a veda etti

3 Temmuz 2017, Pazartesi 14:50

     


Çine Madranspor’un altyapısında yetişen ve ilçenin son profesyonel futbolcu olma unvanını elinde bulunduran Koray Kocademir, Çine Madranspor’a veda ettiğini açıkladı.

 

Çine Madranspor’da 7 sezondur forma giyen ilçenin genç yıldız futbolcusu Koray Kocademir, Çine Madranspor’a veda ettiğini açıkladı. 15 yaşından bu yana Çine Madranspor A Takımı ile idmana çıkan ve bazı maçlarda forma şansı bulan genç yetenek Koray Kocademir, ayrılık kararı ile ilgili yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

"7 sezondur formasını üzerimde gururla taşıdığım ve memleketimin takımı olan Çine Madranspor ile yollarımızı ayırdık. Madranspor benim ilk göz ağrım. Gençlik yıllarım mazim Çine Madranspor ile geçti. Ayrılmak çokta kolay olmadı ancak şartlar bunu gerektirdi."

 

“ÇİNELİ GENÇLERİN BİR EKSİĞİ YOK”

"Ben Çine Madranspor yöneticilerinden şunu istiyorum. Bu memlekette doğan ve içerisinde futbol sevdası bulunan gençlerin, Çine dışından gelerek futbol oynayan futbolculardan bir eksiği yok. Büyüklerimiz, gençlerimizin daha çok elinden tutmalı. Futbol sevdası ile yanıp tutuşan ancak gereken ilgi ve alakayı görmeyince bu yangını sönen birçok gencimiz mevcut. İnşallah Çine Madranspor yeniden yükselerek daha üst liglerde yer alır. Çinemizi daha yüksek liglerde temsil eder. Çineli gençlere daha çok önem verilir ve ilçemizden çok yetenekli futbolcular çıkar. Ben futbol sevdamdan vazgeçmiş değilim. Hedeflerim doğrultusunda futbol dünyasında yükselmek ve futbolcu olarak yaşamımı sürdürmek istiyorum. Kısmet böyleymiş, gelecek sezon bir başka futbol takımında hedeflerime ulaşmak için gayret göstereceğim." (SEZGİN MADRAN)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...     







 
Son Eklenen Haberler