Takip Et

SON DAKİKA

Tuğlaspor yönetiminde değişikliğe gidilecek

3 Haziran 2017, Cumartesi 11:28

     


Amatör Süper Lig takımlarından Tuğlaspor’un başkanı Ertan Kaya, tek aday olarak katılacağı 8 Haziran’daki olağan genel kurulda yönetimdeki dört ismin değişeceğini belirtti.

Aydın Amatör Süper Lig takımlarından Tuğlaspor, 8 Haziran’da olağan genel kurul toplantısı yapacak. Mevcut Başkan Ertan Kaya, tek aday olarak katılacağı genel kurulda yönetim kurulunda dört ismin değişeceğini belirterek Hayrettin Dinçil, Ahmet Nalbant, Bahri Karabulut, Mehmet Solak’ın yönetime dahil olacağını söyledi. Geçtiğimiz sezon yaptıkları bazı transferlerden bekledikleri verimi alamamakla birlikte ligde kalmayı başardıkları için mutlu olduklarını ifade eden Ertan Kaya, “Ligden üç takımın çekilmesinden dolayı maçlarımızı eksik oynadık. Bu da takımın motivasyonunu bozdu. Önümüzdeki sezon acil yerlere en az beş transfer yapmayı düşünüyoruz. Önümüzdeki sezon da hedefimiz ligde kalmak olacak” dedi.

"TEPECİK'E SAHA İSTİYORUZ"

Kısıtlı imkanlarla ayakta kalmaya çalıştıklarını ifade eden Başkan Kaya, “Tepecik’te iki takım var. Özellikle U11 ve U12 takımlarımızı merkezdeki sahalara götürüp getirmek sorun oluyor. Merkezdeki sahaları kullanma hakkımız da bir saatle sınırlı. Yetkililerden Tepecik’e saha yapılmasını istiyoruz” dedi.

"LİGDE KALICI OLACAĞIZ"

Tuğlaspor antrenörü Hakan Okut, ligin başlamasından bir ay önce sezon açılışını yaparak hazırlıklara başlayacaklarını belirterek, “Eksik gördüğümüz yerlere transferler yapacağız. Amatör Süper Lig’de kalıcı olmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu. Tuğlaspor takım kaptanı Tolga Çomak ise, “Geçen sezon istediğimiz sonuçları alamadık. Ligi daha üst sıralarda bitirmeyi umuyorduk ama bazı talihsizlikler yaşadık. Takımımızda hem genç oyuncular hem de tecrübeli oyucular var ve kardeşlik ortamı oluşturduk” dedi. (FİLİZ ÖZDEMİR)

HABER VİDEOSU

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler