Takip Et

/>

SON DAKİKA

İkinci kim olacak ?

3 Haziran 2017, Cumartesi 10:19

     


Aydın Futbol 2. Amatör Küme 3. Grup'ta heyecan dorukta. Yarın saat 17.00'de İncirliova Yan Saha'da oynanacak maç nefesleri kesecek. Lig ikincisi olarak 1. Amatör Küme'ye çıkan taraf Uzayspor mu yoksa Köşk Belediye Doğanspor mu olacak ?

Ligin ilk devresinde Köşk Belediye Doğanspor ile 1-1 berabere kalan Uzayspor'un, İncirliova Yan Saha'da mutlak galip gelmesi gerekiyor. Köşk'ün üç puan gerisinde olan Uzayspor, galibiyet aldığı takdirde puanları eşitleyecek ve ikili averajda önde olduğu için 1. Amatör Küme'ye hak kazanacak. Zorlu karşılaşmada 1. Amatör Küme'ye yakın taraf ise Köşk Belediye Doğanspor. Köşk'e Uzayspor deplasmanında beraberlik de yetiyor.

Uzayspor'un patentini alan ve ilk genel kurulda ismini Yeni Acarlarspor olarak değiştireceklerini söyleyen Uzayspor İkinci Başkanı Semih Ertop, Acarlar'dan gitmek isteyenler için ücretsiz araçlar kaldırılacağını söyledi. Öte yandan Ertop, sadece Acarlar'ın değil tüm İncirliova'nın takıma sahip çıkmasını ve destek beklediklerini söyledi. Ertop, "Bizim için bu maç farklı bir anlam teşkil ediyor. Acarlarlıların yerlilerinden oluşan bir takımımız var. Acarlar halkının önem verdiği bir maç olacak. Çok kalabalık seyirci bekliyoruz. Biz 1. Amatör Küme'yi çok istiyoruz" dedi.
KULÜBÜN ADI DEĞİŞECEK
Kulübün adını değiştireceklerini söyleyen Ertop, "Yeni sezondan itibaren kulübümüzün ismi Ersa Sigorta Yeni Acarlarspor olacak. Yeni sezona, yeni ismimizle, yeni ligde yer almak istiyoruz" dedi. 

Deplasmanda oynayacaklarını maçla ilgili konuşan Köşk Belediye Doğanspor Kulübü Başkanı Yaşar Baş, önceliklerinin fair-play olacağını ve Uzayspor deplasmanından mutlu dönmek istediklerini söyledi. Baş, futbolculara güvendiğini ve zorlu 90 dakika sonunda Köşk'e 1. Amatör Küme'ye yükselmiş olarak döneceklerini inandığını söyledi.

Zorlu karşılaşma yarın saat 17.00'de İncirliova Yan Saha'da oynanacak ve karşılaşmayı Akif Yavuz, Çağlayan Deveci ve Tarık Erdoğan üçlüsü yönetecek. (SPOR SERVİSİ)

BÖLGENİN EN BÜYÜK REZİDANS PROJESİ: GOLD TOWERS...







 
Son Eklenen Haberler